Galaxy A52 güncellemesi sonrası parmak izi kullanınca ekran karıncalanıyor

Sardunya

Hectopat
Merhaba, Samsung Galaxy A52 bir telefonum var. Son güncellemelerden sonra parmak izi kullanırken ekran siyah beyaz karıncalanıyor ve aramadayken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yazılımsal ise tekrar temiz bir flash yapmak gerekir. Band sürümü yükselmemiş ise sürüm düşürülür. Bu bahsettiklerin bana daha çok donanımsal gibi geldi. Not: teknisyenim.

Merhaba, Samsung Galaxy A52 bir telefonum var. Son güncellemelerden sonra parmak izi kullanırken ekran siyah beyaz karıncalanıyor ve aramadayken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor. Ne yapabilirim?
Hocam bende de aynı sorun var. Parmak izi kullanınca ekran 1 saniye siyah beyaz karıncalanıyor sonra ana ekran geliyor. Dediğiniz gibi güncellemeden sonra oldu.

Ama hocam güncellemeden sonra oldu. Sistem sorunu değil midir? Arayıp sormakta fayda var tabii.

Güncellemenin etki ettiğinden eminseniz format yöntemi işe yarayabilir. İkinci adım olarak ROM'u manuel indirip kurarsınız. Ayrıca Update ile alakalıysa birden fazla kullanıcı şikayet edecektir ve hemen yama gelir. Donanımhaber de her telefon için özel grup vardı son yıllarda sitenin kullanıcısı azaldı ama A52 konusu güncel olabilir. Orayı da kontrol etmeni öneririm.

Dediğin sorun Android 12 ile geldi ve 60Hz ekranda oluyor 90Hz ekrana geçince sıkıntı yok veya 60Hz ekran kullanırken güç tasarrufunu açarsan da sorun çözülüyor tabii geçici olarak senden yapmanı rica ettiğim konusu ise telefonun Samsung klasöründe bulunan Samsung members uygulamasına girmen ve hata raporu göndermen konuyu yazarken güncelleme sonrasında olduğunu belirtmen şu anda tüm A52'lerde bu sorun var ben hata raporu gönderdim ve cevap olarak yama ile düzeltilecek denildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı