Galaxy A52 vs S9

rahmi bey

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki telefon arasında kaldım. Ciddi anlamda kararsızım. Özelliklerinde ikisinin de kendisine ayrı özellikleri var, benim gönlüm S9'dan yana ama sizin de fikirlerinizi duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki telefon arasında kaldım. Ciddi anlamda kararsızım. Özelliklerinde ikisinin de kendisine ayrı özellikleri var, benim gönlüm S9'dan yana ama sizin de fikirlerinizi duymak isterim.

Biri 3 yıllık (birkaç ay sonra 4 olacak:D) biride daha 6 ayını doldurmamış bir cihaz.
Kamera kısmını bilemem fakat performans, ekran ve batarya olarak A52 daha iyi bir cihaz.

Güncel olması telefonu daha iyi yapmıyor. Şu güncellik safsatalarından vazgeçin artık.

S9 Plus ekran, arka kamera, performans, CPU, GPU olarak A52 modelinden daha iyi.

A52 modeli ise 90 Hz ekran, batarya, hızlı şarj ve güncellik olarak daha avantajlı.

Samsung S9+ ile daha tatmin kalırsınız.
Bu telefonu 2. el fiyatla almayacaksanız başka modellere yönelmeniz daha doğru bir tercih olacaktır. Aksi taktirde bu telefonla her türlü oyunu yüksek grafik ayalarıyla oynayabilirsiniz. İşletim sisteminin arayüzü zaten bugüne kadar yeteri kadar güncelleme aldı. İlerleyen zamanlarda merak ettirmeyecek kadar içeriğe sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı