Galaxy A54 yeterli performans vermiyor

Mahmut_54

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam ben birkaç gün önce Samsung Galaxy A54 5G cihazını satın aldım.
Bu cihazın AnTuTu benchmark puanı 507.000
PUBG'de 30 FPS veriyor.
Cops'ta ise 120 Hz de FPS 100'ün altına birkaçkez düşüyor ortalama 100-110 düşük grafiklerlerde ama AnTuTu benchmark puanı 336k civarı olan Redmi Note 10 Pro kolayına 115 FPS'nin altına düşmüyor. Benim satın aldığım Galaxy A54 2023 yılında çıktığı için optimizasyonlari tam yapılmadığını umuyorum. Sizce bu telefondan neden yeterli performansı alamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos 1380, şu anda PUBG'yi 30 fps destekliyor.
Örneğin Exynos 2200 de ilk çıktığı zaman FHD-Ultra HD oynatmıyordu.

Samsung Galaxy A54 5G @ Mali-g68 mp5 grafik birimine,
Redmi Note 10 Pro @ Adreno 618 grafik birimine sahip,
kağıt üstünde mali-g68 mp5 daha performanslı gözükmesine(2 katı) rağmen(0.95ghz @ 1026gflops @ fp32), bazı kaynakların paylaştığı pratik testlerde Adreno 618 gpu(0.95ghz @ 486gflops @ fp32) daha önde performansa sahip.

Bunun çeşitli nedenleri var, teker teker yazmayacağım ancak kabaca mali gpunun verimliliğinin adrenodan daha düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Şunuda eklemek istiyorum, samsungun güç yönetiminin gerçekten berbat olduğunu söyleyebilirim, a52s 5g(snapdragon) kullanıcısıyım, işlemci,pil nasıl kullanılmaz örneği gibi. Ancak yinede cihazdan memnun olduğumu söyleyebilirim.

Samsung Galaxy A54 5G @ Mali-g68 mp5 grafik birimine,
Redmi Note 10 Pro @ Adreno 618 grafik birimine sahip,
kağıt üstünde mali-g68 mp5 daha performanslı gözükmesine(2 katı) rağmen(0.95ghz @ 1026gflops @ fp32), bazı kaynakların paylaştığı pratik testlerde Adreno 618 gpu(0.95ghz @ 486gflops @ fp32) daha önde performansa sahip.

Bunun çeşitli nedenleri var, teker teker yazmayacağım ancak kabaca mali gpununrdvfa5 verimliliğinin adrenodan daha düşük olduğunu söyleyebiliriz.

Şunuda eklemek istiyorum, samsungun güç yönetiminin gerçekten berbat olduğunu söyleyebilirimd, a52s 5g(snapdragon) kullanıcısıyım, işlemci,pil nasıl kullanılmaz örneği gibi. Ancak yinede cihazdan memnun olduğumu söyleyebilirim.
Yazılımsal bir sorunmu?
Güncelleme ile duzelirmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı