Galaxy A54 telefon şarjdayken düştü

eym095

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galaxy A54 telefonum şarjdayken düştü düşerken de kablo sert bir şekilde çıktı, şimdi sokette temassızlık var, nasıl giderebilirim?

Kablo bozulmuş olmasın?
Yok, kabloyu hiçbir şey olmadı telefon kaydı ve soket bi anda kabloyu bıraktı. Çok hızlı yere düştü

Elektirikten anlamıyorsan bir şey yapamazsın.
Anlıyorum, soketi temizledim. Şu ana kadar bir sorun göremedim. Temassızlık yok. Fakat ileride ne olur bilemem.

Garantiye yollamaktan başka bir çareniz yok.

Kullanıcı hatası olarak alınır hocam.

Yok, kabloyu hiçbir şey olmadı telefon kaydı ve soket bir anda kabloyu bıraktı. Çok hızlı yere düştü.

Anlıyorum, soketi temizledim. Şu ana kadar bir sorun göremedim. Temassızlık yok. Fakat ileride ne olur bilemem.

Çalışıyor mu şu an hocam?

Şu an sorun yoksa idare ederde ileride bir sıkıntı çıkabilir belki.

Hocam zaten telefonum kendinden geçti. Ben Doğu Karadeniz'de yaşıyorum. Telefonu aldıktan 3-4 hafta sonra Kars ve Erzurum soğuğu gördü (-4⁰C), birkaç ay sonra da Adana'da 45⁰C gördü. Adana'dan sonra telefonun sıcaklık degerlerinde bir oynama oldu, eskiden Max 40 derece gördüğüm oyunda 43-44 gibi değerler almaya başladım. Özetlemek gerekirse telefon iyi bir telefon güçlü bir telefon(segmente göre) fakat gücü dayanıklılığı bir yere kadar. Hatta hatırlarsanız A54'ü Samsung çok dayanıklı olarak lanse etmişti. Bu doğru fakat siz siz olun telefonu dikkatli kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı