Arkadaşlar Galaxy A54 telefonum şarjdayken düştü düşerken de kablo sert bir şekilde çıktı, şimdi sokette temassızlık var, nasıl giderebilirim?
Yok, kabloyu hiçbir şey olmadı telefon kaydı ve soket bi anda kabloyu bıraktı. Çok hızlı yere düştüKablo bozulmuş olmasın?
Anlıyorum, soketi temizledim. Şu ana kadar bir sorun göremedim. Temassızlık yok. Fakat ileride ne olur bilemem.Elektirikten anlamıyorsan bir şey yapamazsın.
Garantiye yollamaktan başka bir çareniz yok.
Yok, kabloyu hiçbir şey olmadı telefon kaydı ve soket bir anda kabloyu bıraktı. Çok hızlı yere düştü.
Anlıyorum, soketi temizledim. Şu ana kadar bir sorun göremedim. Temassızlık yok. Fakat ileride ne olur bilemem.
Anlıyorum, soketi temizledim. Şu ana kadar bir sorun göremedim. Temassızlık yok. Fakat ileride ne olur bilemem.
Evet şu an onun üzerinden forumdayim, mesajdaki hatadan dolayı özür dilerim.Çalışıyor mu şu an hocam?
Evet şu an onun üzerinden forumdayim, mesajdaki hatadan dolayı özür dilerim.
Şu an sorun yoksa idare ederde ileride bir sıkıntı çıkabilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.