Galaxy A55 alınır mı?

karakay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Redmi'nin eski bir modelini kullanıyorum yeni telefon almam lazım S23FE ile A55 arasında kafam çok karıştı ancak hem fiyat farkı hem pil süresinden dolayı A55 daha konforlu geliyor. Sadece kamera konusunda kararsızım ve birkaç kişinin de aslında fiyatını hak etmiyor telefon kasıyor dediğini gördüm ne düşünüyorsunuz tavsiye eder misiniz?

Merhaba, Redmi'nin eski bir modelini kullanıyorum yeni telefon almam lazım S23FE ile A55 arasında kafam çok karıştı ancak hem fiyat farkı hem pil süresinden dolayı A55 daha konforlu geliyor. Sadece kamera konusunda kararsızım ve birkaç kişinin de aslında fiyatını hak etmiyor telefon kasıyor dediğini gördüm ne düşünüyorsunuz tavsiye eder misiniz?
Kamera ve batarya istiyorsan Honor 200 alabilirsin. İşlemcide de üzmez. O fiyat bandında gayet iyi özellikleri A55 e göre ve S23 feye göre.

Son düzenleme:
S23FE kamerası daha iyi tabii ki örnek vermek gerekirse eğer A55 alırsanız ön kamerayla 30 FPS video çekerken S23FE ile 60FPS çekeceksiniz daha sayamadığım birçok özelliği var S23FE'nin. Ayrıyeten işlemci ve grafik işlemci daha önde. Ben olsam hiç düşünmeden S23 FE alırdım ama A55 de iyi cihaz bende A35 var memnunum ki A55 daha iyi ama tabii ki ikisi arasından S23FE alır.

Hem Samsung A55'den daha iyi bir telefon hemde Honor Choice Band hediyesi var.

Kamera ve batarya istiyorsan Honor 200 alabilirsin. İşlemcide de üzmez. O fiyat bandında gayet iyi özellikleri A55'e göre ve S23 feye göre.

Ama direkt suya ve toza dayanıklılığı yok telefonun ben en azından 4 yıl kullanırım riskli değil mi?

S23FE kamerası daha iyi tabii ki örnek vermek gerekirse eğer A55 alırsanız ön kamerayla 30 FPS video çekerken S23FE ile 60FPS çekeceksiniz daha sayamadığım birçok özelliği var S23FE'nin. Ayrıyeten işlemci ve grafik işlemci daha önde. Ben olsam hiç düşünmeden S23 FE alırdım ama A55 de iyi cihaz bende A35 var memnunum ki A55 daha iyi ama tabii ki ikisi arasından S23FE alır.

Arada fiyat farkı da var ve S23fenin şarj konusunda sıkıntılı olduğunu duydum bütçeyi yükseltebilirim ama pil süresinin kısa olması çok düşündürttü vazgeçer gibi oldum

Arada fiyat farkı da var ve S23fenin şarj konusunda sıkıntılı olduğunu duydum bütçeyi yükseltebilirim ama pil süresinin kısa olması çok düşündürttü vazgeçer gibi oldum.

Evet bataryası A55'e göre zayıf size tavsiyem eğer şarj sorunu çok önemliyse A55 değilse S23 FE almanız (bu arada A35 kullanıyorum batarya olarak A55'in aynısı denebilir 120 Hz de bir günü çıkarmıyor en az bir kere daha takmak gerekiyor) yani dediğim gibi pil dışında S23FE cihazı daha üstün ama pil dediğiniz gibi sıkıntı yapabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı