Galaxy A55 sıfırlanmadan nasıl root atılır?

Lyd19011

Hectopat
Merhaba, cihazım Galaxy A55 5G.
Cihazımın kök dosyalarında değişiklik yapmak istediğimde izin vermiyor. Tam erişim almam gerekiyormuş kısacası rootlamam gerekiyormuş.
Cihazımı rootlamak istiyorum ama sıfırlamak istemiyorum bunun bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Root atılan telefondan geriye donulebiliyor. Bir ara şu anda kullandığım Note 8'e ROM attım ama root kaldırdım ve su an normal ve rootsuz kullanıyorum.

Siz stock ROM atarak döndüğünüzü sanırsınız ama o iş öyle değil. Pek çok Samsung'un kendine özgü uygulamaları çalışmaz, buna bankacılık uygulamaları da dahil. Garanti kapsamından artık cihaz çıkmıştır, zira Knox sayacı artmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmaz. Bizzat ROM atıp WhatsApp kurmayı denedim.
1747901526629.png
Adsız.png

Bende nasıl çalışıyor?

Sizin yaptığınız, ek mod kurmaktır. Root ekranından bir mod paketi swipe edersiniz ve ancak öyle kurarsınız.
Ama bu mod paketleri cihazınızın kilidi açılıp, güvenlik açığı oluşturduğu için hem güvenilir bulması çok zor, hem de son derece risklidir. Bu nedenle hocamızın 3-4 saat arayıp telefonun çökmesini ya da bilgilerinin çalınmasını istemediğim için böyle bir bilgi sunmadım.

Siz stock ROM atarak döndüğünüzü sanırsınız ama o iş öyle değil. Pek çok Samsung'un kendine özgü uygulamaları çalışmaz, buna bankacılık uygulamaları da dahil. Garanti kapsamından artık cihaz çıkmıştır, zira Knox sayacı artmıştır.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Sizin de dediğiniz gibi bu durum Samsung cihazlara özeldir. Redmi tarafında böyle bir durum söz konusu bile değildir. Çünkü şu an WhatsApp, VakıfBank, İşCep kullanabiliyorum, herhangi bir sıkıntı yok. İsterseniz SS atabilirim.

Sizin yaptığınız, ek mod kurmaktır. Root ekranından bir mod paketi swipe edersiniz ve ancak öyle kurarsınız.
Ama bu mod paketleri cihazınızın kilidi açılıp, güvenlik açığı oluşturduğu için hem güvenilir bulması çok zor, hem de son derece risklidir. Bu nedenle hocamızın 3-4 saat arayıp telefonun çökmesini ya da bilgilerinin çalınmasını istemediğim için böyle bir bilgi sunmadım.
Ek mod kurmadım ki. ExtremeROM kurdum. Play Integrity Fix modülü de yok. Cihaz KSU kernelli ve custom recovery de mevcut.

Screenshot_20250524_093806.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı