Galaxy A10 cihaza nasıl root atılır?

Root hakkında fazla bir bilgim yok. Çok eskilerden bu tür konuları araştırıyordum. Root atmanı önermem. Cihaza virüs bulaşma şansını arttırır ve çeşitli özelliklerini kaldırır.

Samsung Galaxy A10 nasıl root atılır? Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam telefona root atarak hızlandırabiliyoruz ve Custom ROM onlar nasıl oluyor? Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl atabilirim? Telefonum bu Samsung Galaxy A10.
@Umut Nas @250519
Galaxy A10 modeli Custom ROM ile çok verim verebilen bir telefon modeli değil. Onun için tavsiye etmiyorum+ Samsung cihazlarda donanımsal knox kilidi var OEM kiikidini açınca bu kilit atacak ve 0x1 durumuna düşecektir. Bu da demek oluyor ki hiç bir Samsung servisini bir daha kullanamayacaksınız. Size tavsiyem cihazı debloat etmeniz.

Galaxy A10 modeli Custom ROM ile çok verim verebilen bir telefon modeli değil. Onun için tavsiye etmiyorum+ Samsung cihazlarda donanımsal Knox kilidi var OEM kiikidini açınca bu kilit atacak ve 0x1 durumuna düşecektir. Bu da demek oluyor ki hiçbir Samsung servisini bir daha kullanamayacaksınız. Size tavsiyem cihazı debloat etmeniz.

O ne oluyor hocam telefonu hızlandırır mı?

Gereksiz uygulamaları ve servisleri kaldırmaktır debloat. Bir nevi telemetri servislerini kaldırmak. Universal Android debloater aracı sayesinde yapabilirsiniz bunu. İstemediğiniz uygulamaların paket adını bulup kaldırın. Cihaz hızlanacaktır.

Nasıl yapılıyor peki ve telefonun içindeki belgeler gidiyor mu onu yapınca.

Galaxy A10 modeli Custom ROM ile çok verim verebilen bir telefon modeli değil. Onun için tavsiye etmiyorum+ Samsung cihazlarda donanımsal knox kilidi var OEM kiikidini açınca bu kilit atacak ve 0x1 durumuna düşecektir. Bu da demek oluyor ki hiç bir Samsung servisini bir daha kullanamayacaksınız. Size tavsiyem cihazı debloat etmeniz.
En mantıklı cevap. Donanımı düşük cihaza istediğiniz kadar modül kurun yine kasım kasım kasılacaktır. Debloat edip gereksiz uygulamalardan kurtulmak hem akıcılık katacak hem de arkaplanda daha az uygulama çalıştığı için doğal olarak daha da hızlı şarj olacaktır cihaz.

Nasıl yapılıyor peki ve telefonun içindeki belgeler gidiyor mu onu yapınca.

Rehberimi inceleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı