Peki oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.HONOR 200 fotoğraf kalitesi ve tercihe göre ekranından dolayı tercih edilebilir.
Peki oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.HONOR 200 fotoğraf kalitesi ve tercihe göre ekranından dolayı tercih edilebilir.
Peki oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.
Peki oyun performansı olarak hangisi daha iyidir.
Peki sence Nothing Phone 2A mı Honor 200 mü?
Pardon görmemiştim. Her şekil Honor 200 öneririm. Batarya, ekran, performans, hızlı şarj, kompaktlık, kamera konusunda Honor 200 üstün. Honor 200 böyle öndeyken NP(2a) yeni bir macera yeni bir tasarım olsun kafasıyla alınır. Güncelleme desteği ve tasarım dışında H200 ile rekabet edebileceği lehine bir alan yok. Yazılım olarak 2 markada kalitelidir.
Kamerada iyi değil fotoğrafta iyi.
Pardon görmemiştim. Her şekil Honor 200 öneririm. Batarya, ekran, performans, hızlı şarj, kompaktlık, kamera konusunda Honor 200 üstün. Honor 200 böyle öndeyken NP(2a) yeni bir macera yeni bir tasarım olsun kafasıyla alınır. Güncelleme desteği ve tasarım dışında H200 ile rekabet edebileceği lehine bir alan yok. Yazılım olarak 2 markada kalitelidir.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Ben 9.sınıf öğrencisiyim ve alacağım telefonu üniversiteye kadar kullanacağım. Oynadığım oyunlar eFootball ve Brawl Stars. Genshin Impact'e başlayasım var ama emin değilim. Honor 200'ü alsam beni üniversiteye kadar sorunsuz götürür mü acaba? Zaten Nothing Phone 2A'yı listeme ekleme nedenim de yazılımının saf Android'e benzemesi nedeniyle beni uzun süre kasma-donma yapmadan götürür düşüncesiydi. Bu düşüncem de yanlış mıyım veya magicOS de beni götürür mü?
Yoruyorum sizi kusura bakmayın.
Teşekkür ederim.Sorun yok sorunuz olursa yazabilirsiniz.
MagicOS nothing kadar akıcı bir yazılımdır. Donanım olarak Honor daha iyi. Eğer benim için yazılım desteğinin 2 sene sonra bitecek olması sorun değil dersen H200 alabilirsin. Eğer sorun olursa NP2a 4 sene güncelleme sözüne sahip onu almalısın. Bu arada yazılımdan yana pek bir sıkımtı yapmana gerek yok. Nothing ile Magic benzer yazılımlardır(kalite anlamında) yani 3sene aonra magic kasıyorsa nothingde kasıyordur. Nothing kasmıyorsa Magicte kasmıyordur. Yazılımdan yana sıkıntınız olmasın.
Nothing tasarım ve güncelleme desteği olarak daha iyi.
H200 ise batarya, ekran(bir tık), kamera(bir tık),hızlı şarj ve işlemci olarak daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.