Galaxy A7 Root İşleminde "Recovery is not seandraoid enforcing" Ekranında Kalma Sorunu

ItsSoFunny

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün kendi halimce Galaxy A7 (A700FQ) cihazıma root atmaya çalışıyordum. Download modu açtım Odin'den başlattım işlemi. Bir süre zarfı geçtikten sonra "pass" yazdı ve telefon kendini yeniden başlattı. Her şey yolunda gidiyordu ki ekranın sol üstünde "Recovery is not seandroid enforcing" yazana kadar. Yaklaşık 5 saattir bu ekranda kaldı telefon şarjı da bitmiyor. Samsung canlı desteğe de yazdım servise götürün diyorlar. Servise götürmeli miyim? Servis kabul eder mi?( Download Modunu açtığımda System Status: Official Yazıyor.)
 
Son düzenleme:
Telefonu kapatın.

Ses Açma+Ana Menü+Güç tuşlarına basın.

Alt alta üç satır yazı gözüktüğünde ana menü ve güç tuşlarından elinizi çekin, ses açma tuşuna basmaya devam edin.
 
Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun, ekran tamamen siyah olacak bir anda. Telefon kapanmıştır. Uzun süre basılı tutacaksınız. 15-20 saniye. Olmazsa ses açma tuşuyla deneyin.
 
Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun, ekran tamamen siyah olacak bir anda. Telefon kapanmıştır. Uzun süre basılı tutacaksınız. 15-20 saniye. Olmazsa ses açma tuşuyla deneyin.
Dediğiniz gibi ekran kapanıyor ardından Ses açma + home + power tuşlarına basıyorum yukarıda 3 satırlık bir yazı çıkmıyor maalesef.

Sanırım root atarken bir yanlışlık yaptım.
 
3 satırlık yazı değil, kurtarma menüsüne atmış olması lazım baktığım rehbere göre.

Bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı