Bu konu başlığında verdiği destek için
@Tsukasa adlı forum kullanıcısına öncellikle teşekkürlerimi sunarım, önerilerine kulak asacağım. Teşekkürlerimi sunuyorum. Tecrübelerimi de sizlere paylaşmak istiyorum.
İyi akşamlar,
SamMobile üzerinden indirdiğim orijinal sürüm yazılımla download moda geçerek tekrardan telefonu açmayı başardım. Bu sorunu yaşayacak arkadaşlar için yaptığım aşamaları yine de bu yazı altında anlatmak istiyorum.
Sorun Nedir?
TWRP Yükledim, menü gelmeden bozuluyor ve telefon kendini bootloopa sokuyor. Telefon bootloopu sonlandırdıktan sonra tekrardan başlatmak istersen de telefon açılmana izin vermeyecek, glitchli bir ekranla beraber kendini yenilemeye devam edecek ve bu süreç içerisinde download menüsünü de açmana da izin vermeyecek.
Nasıl Çözülür?
İlk olarak telefona soft reset işlenmesi gerekiyor, kombinasyonu ise ses kapama + güç tuşu bunu sağladıktan sonra Samsung'un başlatma yazısı gelecektir. Yazı geldiğinde ise USB ile telefonu bağlamanız gerekiyor. Telefonu bağladıktan sonra da download modeye girmek için TWRP'nin glitchli ekranı çıksa bile ses açma + kapama tuşuna beraber basmanız gerekiyor. Bu tuş kombinasyonunu uygularken glitch olabilir ama sizi yine de download modeye sokacakıtr. Daha sonrasında telefona uygun orijinal yazılımı SamMobile adlı siteden indiriyor ve TWRP'den yüklüyorsunuz.
Fail verme durumunda:
TWRP Fail verirse programı ve telefonu download mode kısmından çıkartın. Çıkartırken de USB bağlantısını kesin, tekrardan telefonu sıfırlayarak download moduna giriş sağlayın.
Konu kilitlenebilir, arşiv.