Galaxy Ace GT-S5830i "com.android.vending" hatası

Andromeda

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
2 gündür "com.android.vending - Google Play Çalışmayı durdurdu" hatasını alıyorum. Cihaz Samsung Galaxy Ace Gt 5830i. Telefon Rootlu değil.
Android Sürüm: 2.3.6

Bu konuda dahil olmak üzere bütün forumlarda aynı soruna çözüm bulunmadı bir üst mesaj da gibi birçok tavsiye var ama nafile şu anki telefonum da önce 5830i kulamıştım bu sorunu çözemeyip kardeşime verdim 3-4 ay kardeşim kulandı sonra kendi kendine çözüldü şimdi de bi arkadaş oldu sorunu çözmiyoruz oda beklide 4 ay boyunca.

ALLSTAR28 ; burası bilgi paylaşım forumu. Gelir kapısı değil. "com.android.vending - Google Play Çalışmayı durdurdu" hatası, yazılımla alakalı filan değil. Sıkıntısı olan mail atsın. Çözüm çok basit. Her türlü yardım edecem mail atan arkadaşlara... [email protected]

Bu konuda dahil olmak üzere bütün forumlarda aynı soruna çözüm bulunmadı bir üst mesaj da gibi birçok tavsiye var ama nafile şu anki telefonum da önce 5830i kulamıştım bu sorunu çözemeyip kardeşime verdim 3-4 ay kardeşim kulandı sonra kendi kendine çözüldü şimdi de bi arkadaş oldu sorunu çözmiyoruz oda beklide 4 ay boyunca.
hala çok geç değilse bana mail at. yardımcı olacam.
[email protected]

Cihazın ile uyumlu daha güncel bir Google Play uygulaması indir. Google sanırım 2.3.6 gibi sürümlerden desteğini çekmeye başladı.
Bilinçsizce yorum yapıp milleti huzursuz etmeyelim arkadaşlar. Çaresi var

ALLSTAR28 ; burası bilgi paylaşım forumu. Gelir kapısı değil. "com.android.vending - Google Play Çalışmayı durdurdu" hatası, yazılımla alakalı filan değil. Sıkıntısı olan mail atsın. Çözüm çok basit. Her türlü yardım edecem mail atan arkadaşlara... [email protected]

hala çok geç değilse bana mail at. yardımcı olacam.
[email protected]

Bilinçsizce yorum yapıp milleti huzursuz etmeyelim arkadaşlar. Çaresi var

@Recep Baltaş mı bilinçsizce yorum yapıyor ? Güldürme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı