Galaxy Ace vs Replika iPhone 5, 5S

Merhaba. Arkadaşım aslında replika, kore malı denilenlerinin hepsi Çin malı oluyor. Birde toplama olan sıfır orjinale yakın cihazlar mevcut. Orjinal al kafan rahat etsin. Telefoncu olduğum için söylüyorum replika, kore denilen cihazları satın almayın.
 
Eğer işlemcisi vb güzelse replika kullan bende note 3 replika var en iyi kalite hiçbir oyunda kasma yok antutudan 36.000 aldı sana tavsiye iphone replika alma android cünkü note 3 replikalara bak orjinalden farkı yok hatta kalem fonksiyonları bile mevcut ama gidip 500 tellik replika alırsan dandik cıkar 1350 tl ye note 3 var replika değil bile sadece ime sorunundan replika diyolar onuda kaydettirdinmi tamamdır bazıları bilip bilmeden konuşmasın :D
 
300-400 tl ye android telefon alınır mı ? Biraz araştırırsanız kendiniz bile öğrenebilirsiniz Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız. İyi akşamlar
 
Bizde satıyoruz iyi kalite note 3 iki modeli var bir 5'' birde 7'' olanı var. Ne zaman satsak hep problem çıkarıyor. Tabi düzgün kullanmayla şansa da bağlı. :) Seçim senin. İ7 Casper alacağıma i3 Asus alırım misali.
 
Biraz daha sabret para biriktir 600-800 arası veya ilerisi sana kalmıs) bir cihaz al o fiyata aldığın cihaz hiç memnun kalmaya bilirsin .
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı