Galaxy Buds 2 Alınır mı?

Ben de kullanıyorum 2 haftadır. 800 ₺ ye almıştım hb üzerinden. Kesinlikle parasını hakediyor.
Ben de dün aldım bu kulaklığı fakat Aktif Gürültü Engelleme ve Ortam Modu açıkken az da olsa rüzgar sesi gibi bir cızırtı geliyor. Kapalı moda aldığımda ise bu ses kesiliyor tamamen kulak tıkacı gibi oluyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

Bir de bluetooth ile bağladığınızda bluetooth sekmesinde cihazın adı ne olarak gözüküyor? Koduyla beraber söyleyebilir misiniz?

Kulaklığı kullananlar memnun mu? Özellikle dışarıda telefon görüşmelerinde tatmin edici mi?

Buds Pro yerinde Buds 2 daha mı iyi tercih olur?

Kulaklığı kullananlar memnun mu? Özellikle dışarıda telefon görüşmelerinde tatmin edici mi?

Buds Pro yerinde Buds 2 daha mı iyi tercih olur?
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum. Bu süreçte Bluetooth bağlantısında sorun yaşadığım için servise gönderdim. Değişim yapıldı. Windows üzerinden kullanmak tam bir ölüm. Ben biraz pişman oldum aldığım için. Şu an benim için atsan atılmaz satsan satılmaz konumunda. Mecbur kullanıyorum.

Windows'ta sıkıntı çıkarmasına şaşırdım. Acaba Buds Pro ile fark var mıdır?

Windows'ta sıkıntı çıkarmasına şaşırdım. Acaba Buds Pro ile fark var mıdır?
Ben de windows'ta aşırı sıkıntı yaşıyorum ses inanılmaz gecikmeli ve kalitesiz oluyor ama telefonumda kullanırken tek kelimeyle şahane zaten bilgisayarda kullanma amacı ile almadığım için zerre pişmanlık duymuyorum son derece memnunum ama bilgisayar da da kullanmak için alıyorsanız almayın bluetooth kulaklıkla zaten oyun oynanmaz ama buds 2 ile bilgisayar da video da izlenmez berbat o konuda, telefon görüşmesinde sorun yaşamadım gayet iyi

Bilgisayarda ses kayması epey yoğun mu?

Bilgisayarda zaten video izlemek için falan kullanıyorum ama bilgisayarda görüşme yaptığımda bile çok kötü.

Ben de almayı düşünüyorum, baktığım kadarıyla iyi bir kulaklık. Özellikleri de tatmin etti beni. Zaten Windows’ta kullanmak gibi bir amacım olmadığı için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Kafama takılan tek şey 1100 TL fiyatı hak ediyor mu etmiyor mu? Açıkçası 1000 TL lansman fiyatı ve bu ekonomi ile normal olduğunu düşünüyorum. Yine de kullananlardan duymak isterim.

Hepsiburada da 990TL .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…