Galaxy Buds 2 alınır mı?

metemetemete

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir kulaklık almak istiyorum. Galaxy Buds 2 hoşuma gitti ancak Apple ekosistemindeyim. Apple fiyatları ise malum. Aynı özellikteki ürünleri 5000´den başlıyor. Bu durumda Galaxy Buds 2 düşünmek zorunda kaldım. Ancak özelliklerinde gördüğüm head tracking özelliğinin çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Çalışır mı sizce? Sizce alınır mı? Yoksa Apple ekosisteminde kalmak için Apple'nin en ucuzunu mu almalıyım? İlla Apple olması gerekli değil benim için.

Buds 2'yi Samsung dışında bir telefon kullanıyorsanız tavsiye etmem.

Buds 2'yi Samsung dışında bir telefon kullanıyorsanız tavsiye etmem.

Ben Samsung, Oppo ve şu anda da Apple ile kullanıyorum. Baz ayarları android'de yaptıktan sonra bir problem yaşatmıyor. Ses kalitesinden bahsedecekseniz codeclerle; muazzam bir fark yok. Şu anki fıyatıyla Apple almak adına fazla para vermeye gerek olmadığı görüşündeyim.
Head tracking derken? İlk kez duydum. Ne olduğunu açarsanız bakayım hemen sizin için. 360 dereceyi mı kastedıyorsunuz?

Sevgili dost şuanda kulağımda takılı orijinal samsung Türkiye cihazı buds2.
3 yıldır orijinal me earbuds kullanıyordum.
Buds 2 ye geçtim.

Ses kalitesi olarak bak yalnızca ses kalitesi olarak konuşuyorum aman aman bir fark yok.

Şimdide yalnızca mikrofon kalitesi olarak konuşuyorum dağlar kadar fark var.

Şarjı iyi kutu güzel.

Ayrıca kulaktan düşmüyor ip atlasan dahi düşmüyor onun haricinde kutudan uzun şarj kablosu dahi cıktı type den typ c ye.

Arkadaşımda baseus var onun ses kalitesi daha iyi geldi bana.

Ayrıca premium kulaklık kalitesi bekleme fakat yine de güzel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu 1.30 dk dan sonrası izle.

Galiba evet 360 derece özelliği. Bu özellik Apple telefonda da çalışır mı? iPhone ile iPad arasında değişim yaparken sorun yaşar mıyım?

Daha çok müzik dinleyip ders çalışıp bir de aramalarım olacak ve de Xiaomi mi basit 2Cden geçeceğim için kalitesi illaki daha iyi gelecektir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…