incelemeleri olumlu hep buda olabilirJabra Elite 4 active kulaklığı öneriyorum sizin sorduğunuz modele bu biraz daha iyi zamanında bende araştırmıştım onu hiç önermemişlerdi bunu almıştım.Jabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Güvenli Aktif Oturma Özelliği ile Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 4 Dahili Mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Ayarlanabilir HearThrough - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Jabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Güvenli Aktif Oturma Özelliği ile Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 4 Dahili Mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Ayarlanabilir HearThrough - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
sanırım bunu alacağımJabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Güvenli Aktif Oturma Özelliği ile Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 4 Dahili Mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Ayarlanabilir HearThrough - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Jabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Güvenli Aktif Oturma Özelliği ile Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 4 Dahili Mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Ayarlanabilir HearThrough - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.