Galaxy Buds 2 nasıldır?

Buds 2 fazla kullanmadım kaptırdım maalesef kardeşime evet dediğim özellik Pro'da kullanmaktayım ama ANC olarak Buds 2 ve Pro versiyonuda cidden başarılı.
Evet başarılı gerçekten

Gecikme süresi nasıl yani ms değeri kaç ve oyun modu var mı? Bir de varsa uygulamadan mi açıyoruz yoksa Xiaomi Mi Buds 3 Lite gibi ikisine birden basılı mi tutuyoruz?

Bu özellik Buds 2 de var mı bilmiyorum ama kullanmış olduğum FreeBuds 5i de Dış Farkındalık modu var. Müzik dinlerken bile dışarıdaki arkadaşlarınızın filan yaptığı konuşmaları duymanızı sağlıyor. Kulaklığı düşünürseniz Android ve iOS ile uyumludur.

6 ay kadar Buds 2 kullandım, kaybettim tekrardan almayı düşünüyorum. Telefondan çok bilgisayarda kullanıyordum, şarjı boyutuna göre çok iyi. Bağlantısında hiçbir problem yaşamadım, her türlü oyunu oynadım hiç gecikme sorunu yaşamadım. Pasif gürültü engellemesi yeterli geldiği için genelde ANC açmıyordum ben, eksilttiği şarjın karşılığını vermediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…