Samsung olmasa ne olur ki?
Bazı özellikler çalışmaz.
A73 evet.
O zaman alabilirsiniz Buds 2 güzeldir.
Samsung olmasa ne olur ki?
A73 evet.
Aktif olarak kullanıyorum. Kulaklık gerçekten güzel, kulağa oturması, dışarı ses vermemesi gayet iyi, uygulamasından bass tiz ekolayzer ayarı yapabiliyorsun. Aktif gürültü engelleme özelliği ve ortam sesi özelliği cidden başarılı. Açıp kapatabiliyorsun, müzik açık olmasına gerek yok. Şöyle örnek vereyim otobüsteyken kulaklığı takıp müzik açmadan aktif gürültü engellemeyi açmıştım neredeyse tüm sesleri yok etti. Ortam sesi de tam tersi, kulaklığı takınca kulağında kulaklık yok gibi etrafı duymak istiyorsan -örneğin telefonla kulaklık takılıyken konuşurken- açabilirsin, bunun da kademe kademe ayarı var. Şarjı da gayet iyi gidiyor. Sormak istediğin soru olursa yazabilirsin. @Mucize Kartal @ExecutionerArkadaşlar Galaxy Buds 2 fiyatına değer mi? (Fiyati 1400 civari.) Diger sorum bu ANC ozelligini tam olarak anlayamadim.
Yani siz biriyle telefonda konusurken ortam sesini kesiyormus sanirim ancak bazi yorumlarda sanki iscilerin kullandigi is guvenligi kulakliklari gibi islev gordugu söylenmis.
Mesela hiçbir şey dinlemeden kulakligi taksak disardaki gurultuyu kesiyor mu, boyle bir ozelligi var mi?
ben de yazayım ben de bakıyorum.Ben de bakacağım o kulaklığa yazayım da bana da bildirim gelsin ayrıca A13 kullanıyorum.
Konuşmayı algılayıp müziği kısma özelliği Buds 2'de yok diye biliyorum hocam, Buds 2 Pro ile karıştırıyor olabilir misiniz, yoksa ben mi yanlış biliyorum?Hocam ANC benim deneyimlerime göre cidden başarılı. Dış sesi çok iyi kesiyor ama çok da tehlikeli bir ara arabayı duymadım az daha çarpıyordu dikkatli olmakta fayda var. Bu arada sen takınca direk gürültüyü kesmiyor. Modları bulunuyor. Ortam sesi açık-ANC kapalı ve ANC açık olmak üzere 3 modu var. Karşı tarafta sesimle ilgili bir şikayet almadım. Konuşurken ortam sesini kesme diye bir şey yaşamadım ama bir modu var misal müzik dinlerken sen konuştuğun zaman algılayıp müziği kısıyor bu sayede bağırmamış oluyorsun![]()
Mesela yanimda birileri konusurken kulakligi takip anc'yi açsam (bir sey dinlemeden) ne kadar kesebilir sesleri? Yani yine de boguk bir seyler duyar miyim? Yani bu ozelligini tam anlayamadim sonucta kulagi tamamen kapatmiyor sadece silikon bir ucu kulagin icine takiyoruz nasil disardan gelen sesleri kesebilir?Aktif olarak kullanıyorum. Kulaklık gerçekten güzel, kulağa oturması, dışarı ses vermemesi gayet iyi, uygulamasından bass tiz ekolayzer ayarı yapabiliyorsun. Aktif gürültü engelleme özelliği ve ortam sesi özelliği cidden başarılı. Açıp kapatabiliyorsun, müzik açık olmasına gerek yok. Şöyle örnek vereyim otobüsteyken kulaklığı takıp müzik açmadan aktif gürültü engellemeyi açmıştım neredeyse tüm sesleri yok etti. Ortam sesi de tam tersi, kulaklığı takınca kulağında kulaklık yok gibi etrafı duymak istiyorsan -örneğin telefonla kulaklık takılıyken konuşurken- açabilirsin, bunun da kademe kademe ayarı var. Şarjı da gayet iyi gidiyor. Sormak istediğin soru olursa yazabilirsin. @Mucize Kartal @Executioner
Boğuk şekilde duyuyorsun tabi yine ama azaltıyor işte, müzik sesini fulleyip özelliği açarsan da tamamen bile duymayabilirsin.Mesela yanimda birileri konusurken kulakligi takip anc'yi açsam (bir sey dinlemeden) ne kadar kesebilir sesleri? Yani yine de boguk bir seyler duyar miyim? Yani bu ozelligini tam anlayamadim sonucta kulagi tamamen kapatmiyor sadece silikon bir ucu kulagin icine takiyoruz nasil disardan gelen sesleri kesebilir?
Anladim tahmin ettigim gibi o zaman. TesekkurlerBoğuk şekilde duyuyorsun tabi yine ama azaltıyor işte, müzik sesini fulleyip özelliği açarsan da tamamen bile duymayabilirsin.
Rica ederim iyi forumlar... Sorun olursa yazabilirsinAnladim tahmin ettigim gibi o zaman. Tesekkurler
Konuşmayı algılayıp müziği kısma özelliği Buds 2'de yok diye biliyorum hocam, Buds 2 Pro ile karıştırıyor olabilir misiniz, yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.