Kulaklık piyasasını takip etmiyorum, haliyle ayrı öneri yapmam doğru olmaz. Sadece konuyu görünce bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. Öneri kısmına @Astiva ve @borisyeisar bakabilir.
Silikondan bahsetmiyorum. Direkt kulaklığın tasarımı yüzünden kullanamayan onlarca kişi tanıyorum. Kulağının içi o kadar derin olmayan kişilerin direkt kulağından düşüyor. En azından Buds Pro için durum böyle. Buds 2 ve 2 Pro içinde çok değişmedi diye biliyorum.
Silikondan bahsetmiyorum. Direkt kulaklığın tasarımı yüzünden kullanamayan onlarca kişi tanıyorum. Kulağının içi o kadar derin olmayan kişilerin direkt kulağından düşüyor. En azından Buds Pro için durum böyle. Buds 2 ve 2 Pro içinde çok değişmedi diye biliyorum.
Herkesin farklı kulak yapısı var. Herkese olan bir kulaklık tasarımı değil. Buds3 serisi biraz daha evrensel bir tasarıma sahip. Hatta sırf Airpods 2 Pro çakması diye mimlenmemek için gümüş rengini aldım.
Mikrofon konusunda Huawei bayağı önde oluyor. Bir ara FreeBuds 2 Pro 2.4K falandı. Tekrar düşerse direkt onu alman iyi olur. Onun dışında bir FreeBuds 5i kullanıcısı olarak oldukça memnunum mikrofon olarak. 6i de üzme, düşerse 2 Pro alınırsa daha iyi olur, mikron sayısı daha yüksek.
Konuya bütün aristokrat ekip toplanmış
Eğer silikonlu kulaklıklar sorun yaratmıyorsa silikonsuz kulaklıklar alınmaz. Hem ses kalitesi hem de yalıtımları kötü oluyor.
Mesajlarda Buds 3 Pro ile ilgili yazılan ANC ve mikrofon sorunları son güncelleme ile düzeltilmişti sanki. Şu an piyasadaki en iyi kulaklıklardan birisi kendisi. Eğer çıkabiliyorsanız onu alın.
Buds Pro 3'ten daha ucuz alabileceğin en iyi kulaklıklardan birisi Buds 2 Pro.
Eğer tasarımı hoşunuza gitmediyse Buds 2 Pro'dan hem ses hem mikrofon olarak biraz daha iyi ve daha ucuz ama birkaç ekolayzır ayarı yapmanız gereken Soundcore Liberty 4 var. Ben de kullanıyorum. Ekolayzırda ben yardım ederim.