Galaxy Buds 3 alınır mı?

Buds 3 öncesi içinde geçerli dediğiniz şey. Bazı insanların kulağına girmeyebiliyor.
Milyon tip ve boy slikon var. Bir şekilde girer. Yine girmiyorsa zaten ekstrem duruma giriyor. Slikonsuz kulaklıklar 10 kişinin 5'inde güzel olmaz.

Buds 2 Pro tasarımı hiç olmaz bana. Pro 3 şu anki SE 2'ye benzdiğinden umutluyum.
Huawei'nin Pro serileri de çok güzel.

Milyon tip ve boy slikon var. Bir şekilde girer. Yine girmiyorsa zaten ekstrem duruma giriyor. Slikonsuz kulaklıklar 10 kişinin 5'inde güzel olmaz.

Huwaei'nin Pro serileri de çok güzel.
Silikondan bahsetmiyorum. Direkt kulaklığın tasarımı yüzünden kullanamayan onlarca kişi tanıyorum. Kulağının içi o kadar derin olmayan kişilerin direkt kulağından düşüyor. En azından Buds Pro için durum böyle. Buds 2 ve 2 Pro içinde çok değişmedi diye biliyorum.

Buds 2 Pro tasarımı hiç olmaz bana. Pro 3 şu anki SE 2'ye benzdiğinden umutluyum.
Dediğim gibi Buds 3Pro alacaksanız gayet memnun kalırsınız. Tek eksi olarak demin söylediğim ANC ve karşıdan gelen rüzgar ikilisi var.

Silikondan bahsetmiyorum. Direkt kulaklığın tasarımı yüzünden kullanamayan onlarca kişi tanıyorum. Kulağının içi o kadar derin olmayan kişilerin direkt kulağından düşüyor. En azından Buds Pro için durum böyle. Buds 2 ve 2 Pro içinde çok değişmedi diye biliyorum.
Küçük kulaklarda oluyor o. Kısalarda daha çok oluyor sanırım.

@Artoria Pendragon Buds 3 mü FreeBuds 6I mi? Mikrofon için Huawei'ye kayacağım gibi de.

Mikrofon konusunda Huawei bayağı önde oluyor. Bir ara FreeBuds 2 Pro 2.4K falandı. Tekrar düşerse direkt onu alman iyi olur. Onun dışında bir FreeBuds 5i kullanıcısı olarak oldukça memnunum mikrofon olarak. 6i de üzme, düşerse 2 Pro alınırsa daha iyi olur, mikron sayısı daha yüksek.

Konuya bütün aristokrat ekip toplanmış 🙂
Eğer silikonlu kulaklıklar sorun yaratmıyorsa silikonsuz kulaklıklar alınmaz. Hem ses kalitesi hem de yalıtımları kötü oluyor.

Mesajlarda Buds 3 Pro ile ilgili yazılan ANC ve mikrofon sorunları son güncelleme ile düzeltilmişti sanki. Şu an piyasadaki en iyi kulaklıklardan birisi kendisi. Eğer çıkabiliyorsanız onu alın.

Buds Pro 3'ten daha ucuz alabileceğin en iyi kulaklıklardan birisi Buds 2 Pro.
Eğer tasarımı hoşunuza gitmediyse Buds 2 Pro'dan hem ses hem mikrofon olarak biraz daha iyi ve daha ucuz ama birkaç ekolayzır ayarı yapmanız gereken Soundcore Liberty 4 var. Ben de kullanıyorum. Ekolayzırda ben yardım ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı