Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Gaziantep
Şu an Buds 2 kullanıyorum ve hala da beni götürüyor ama sıkıldım. S24 kullandığım için Buds 3 Pro düşünüyorum ama kullanıcıların yaşadığı sorunlar biraz düşündürdü. Kutuya konduğunda tek kulaklığın şarj olmaması sorununu yazıyorlar özellikle. Ayrıca ANC'sini de beğenmemişler ama sanırım Buds 2'den daha iyidir en azından.

Son düzenleme:
Hocam evet Buds 2'den iyidir. Daha yeni aldık hatta Amazon depodan aldık 3900TL'ye geldi cizik yok hiçbir şey yok. Lakin bu kulaklıgın ANC'si ve şeffaf modu pek iyi değil harici basslar tizler çok dengeli fırsat kovalayın bulursanız kaçırmayın.

Ben kullanıyorum gayet memnunum hocam ama şarj performansı sizi tatmin etmeyebilir genel tabirle benim için yeterli.

ANC nasıl? Mesela bir motor sesini bastırabiliyor mu?

Hocam genel olarak her sesi rahatça bastırıyor adaptif gürültü engelleme yerine aktif gürültü engelleme kullanıyorum dışarıda başkasıyla konuşurken ortam sesine geçip müziğin sesini kısıyor başkasının sesini duyup aynısını yapma sansıda var ben pek yaşamadım. Bir de cihazdaki kronik sorunlar çözülmüş sanırım bilginiz olsun herhangi bir kronik sorun yaşamadım.

Şu anki fiyatıyla alınmaz. 5000 TL civarı olursa al. Ekosistem diye daha kaliteli kulaklık almamak kötü olur. Çoklu bağlantı, Mikrofon kalitesi, ANC ve ileri dönük başka marka telefonda kaliteli ses kodeği kullanmaya devam edeceğin kulaklık FreeBuds Pro 4 der geçerim. Yapay zekaya bile sorunca Samsung telefonda en mantıklı seçeneği yapmışsın diyor bana FreeBuds Pro 4 tercih ederek. Akıllı saatte Huawei düşünmüyor değilim.

Şu anki fiyatıyla alınmaz. 5000 TL civarı olursa al. Ekosistem diye daha kaliteli kulaklık almamak kötü olur. Çoklu bağlantı, mikrofon kalitesi, ANC ve ileri dönük başka marka telefonda kaliteli ses kodeği kullanmaya devam edeceğin kulaklık FreeBuds Pro 4 der geçerim. Yapay zekaya bile sorunca Samsung telefonda en mantıklı seçeneği yapmışsın diyor bana FreeBuds Pro 4 tercih ederek. Akıllı saatte Huawei düşünmüyor değilim.

Fiyat konusunda aynı fikirdeyim ki o yüzden Amazon'un indirimlerini bekliyorum. Tablet, telefon ve saat hepsi Samsung olunca haliyle Buds 3 Pro istiyorum. FreeBuds Pro 4'ü düşünüyorum ama bazı özelliklerini Huawei telefonum olmadığı için kullanamamaktan korkuyorum. FreeBuds Pro 4'ün hangi özelliklerinden mahrum kalırım S24'te?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı