Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Poyrazixo

Hectopat
Daha fazla  
Samsung telefon kullanıyorum ve eski model bir AirPods'um var ve teki çalışmıyor ve Android'e entegre değil değiştireceğim şimdi almışken iyi bir şey alayım pişman olmayım diyorum ama bu da fiyatı biraz pahalı gibi yine de bu fiyatı verilir mi kullanan, deneyen var mı?

Kulaklık güzel ama silikonlu (biliyorsundur). Silikonlu olmasından dolayı sesi daha iyi bile veriyor. Hani eğer silikonluya karşı kulağın hassas falansa ya Buds 3 al ya da direkt alma ama Buds 3 de kulağa oturuyor mu oturmuyor mu diye dakika başı kulaklığını düzelteceksin baya bir.

Kulaklık güzel ama silikonlu (biliyorsundur). Silikonlu olmasından dolayı sesi daha iyi bile veriyor. Hani eğer silikonluya karşı kulağın hassas falansa ya Buds 3 al ya da direkt alma ama Buds 3 de kulağa oturuyor mu oturmuyor mu diye dakika başı kulaklığını düzelteceksin bayağı bir.

Hocam Buds 3 kullanıyorum yürürken hafif düzeltmek dışında hiç kulağıma oturtmaya çalışmadım. Kulak şeklinin de illaki ilgisi vardır. Buds 3'te düşünülebilir.

Kulaklık güzel ama silikonlu (biliyorsundur). Silikonlu olmasından dolayı sesi daha iyi bile veriyor. Hani eğer silikonluya karşı kulağın hassas falansa ya Buds 3 al ya da direkt alma ama Buds 3 de kulağa oturuyor mu oturmuyor mu diye dakika başı kulaklığını düzelteceksin bayağı bir.

Silikonlu olduğunu biliyorum ama silikon hissini bilmiyorum bir deneyeceğim eğer rahat gelirse dediğin gibi alırım ama rahatsız ederse başka seçeneklere yönelecek mecbur.

Hocam Buds 3 kullanıyorum yürürken hafif düzeltmek dışında hiç kulağıma oturtmaya çalışmadım. Kulak şeklinin de illaki ilgisi vardır. Buds 3'te düşünülebilir.
Hocam bende de var bende kullanıyorum Buds 3. Kesinikle kötü değil ama bu durum pis şekilde huylandırıyor. Sağ kulağıma oturuyor mesela ama sola oturuyor mu oturmuyor mu diye bakmaktan yoruldum.

Silikonlu olduğunu biliyorum ama silikon hissini bilmiyorum bir deneyeceğim eğer rahat gelirse dediğin gibi alırım ama rahatsız ederse başka seçeneklere yönelecek mecbur.
Bazı insanların silikonlu kulaklık kullanımında kulağında enfeksiyon olduğu gibi bir gerçek var o yüzden söyledim. Hani eğer böyle bir şikayetin olursa Buds 3 al ya da başka markanın başka kulaklığına yönel. Ama dediğim gibi, silikonlu olduğundan dolayı ses verme konusunda Buds 3 e göre daha başarılı.

Hocam bende de var bende kullanıyorum Buds 3. kesinikle kötü değil ama bu durum pis şekilde huylandırıyor. Sağ kulağıma oturuyor mesela ama sola oturuyor mu oturmuyor mu diye bakmaktan yoruldum.

Bazı insanların silikonlu kulaklık kullanımında kulağında enfeksiyon olduğu gibi bir gerçek var o yüzden söyledim. Hani eğer böyle bir şikayetin olursa Buds 3 al ya da başka markanın başka kulaklığına yönel. Ama dediğim gibi, silikonlu olduğundan dolayı ses verme konusunda Buds 3'e göre daha başarılı.

Tamamdır hocam yorumun için teşekkürler bunları değerlendireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı