Galaxy Buds 3 Pro'dan maksimum verim nasıl alınır?

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. Buds FE kullanıyordum ve bugün Buds 3 Pro'ya geçtim. Ben çok fazla bass seven ve o yönde müzik dinleyen biriyim. Aşağıya bıraktığım görseldeki gibi yaptım ayarları. Basslar beni hiç tatmin etmedi, hiç bass vermiyor gibi çok tiz. Ses kalitesi ve bass yönünde ve bundan hariç nasıl ayarlar yapmam gerekiyor? Yani kulaklıktan maksimum verim almak için kulaklık ve telefon dahilinde nasıl ayarlar yapmalıyım?

1754588942590.jpeg

Son düzenleme:
Bunu dene. Bedava sürümünde var mı tam emin değilim ben satın aldım. Icerisinde bir sürü hazır ayar olduğu gibi kendin yapman için de oldukça detaylı seçenekler var.

Müzik çaları değil equalizer olanı indirmelisin. Spotify gibi uygulamalarda bayağı iyi çalışıyor ama netflixten pek emin değilim.

Bunu dene. Bedava sürümünde var mı tam emin değilim ben satın aldım. Icerisinde bir sürü hazır ayar olduğu gibi kendin yapman için de oldukça detaylı seçenekler var.

Müzik çaları değil equalizer olanı indirmelisin. Spotify gibi uygulamalarda bayağı iyi çalışıyor ama netflixten pek emin değilim.

Harici uygulama kullanmak istemiyorum. Dahili ayarlar ile ayarlayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı