Galaxy Buds 3 serisi tanıtıldı!

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Bugün saat 16.00'da başlayan Galaxy Unpacked etkinliğinde Buds 3 serisi de tanıtıldı.
An itibariyle Samsung Türkiye resmi sitesinde ön siparişe açılmış durumda.

Buds 3 4500, Buds 3 Pro ise 7000 liradan ön siparişe açıldı.

Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Konuşup tartışalım isterim.

Saygılarımla.

Dinlemeden adamakıllı incelemeler çıkmadan bilinmez ama şahsen bir kuruş vermem.

Buds3 AirPods olmaya, Buds3 Pro da AirPods Pro olmaya çalışmış gibi. Fiyat avantajlarını da göremedim.

Buds 2 Pro devam diyorum.

Dinlemeden adamakıllı incelemeler çıkmadan bilinmez ama şahsen bir kuruş vermem.

Buds3 AirPods olmaya, Buds3 Pro da AirPods Pro olmaya çalışmış gibi. Fiyat avantajlarını da göremedim.

Buds 2 Pro devam diyorum.
3 direkt bir hayal kırıklığı hocam, onu direkt elemek lazım.

3 Pro iyi ama dediğiniz gibi Airpods Pro gibi davranmış. Ayrıca UHQ (24bit-96kHz) şimdilik sadece S24, S23 serileri ve Z Fold, Flip 5 ve 6 modellerinde olacakmış.

Şahsen denediğimde kulağıma tam oturmuş olması ve gerekse de kalitesiyle kendini ispatlamış olması neticesinde ben de Buds 2 Pro ile yola devam edeceğim gibi.

Kesinlikle hayal kırıklığı uhqyu belirli cihazlar ile kısıtlamaları. Buds 2 Pro'yla devam edeceğim bende.

4-5 ay sonra fiyatlarında gerileyeceğini düşünüyorum. Kurda fazla bir değişme olmaz ise.

3 direkt bir hayal kırıklığı hocam, onu direkt elemek lazım.

3 Pro iyi ama dediğiniz gibi AirPods Pro gibi davranmış. Ayrıca uhq (24BIT-96KHz) şimdilik sadece S24, S23 serileri ve Z fold, flip 5 ve 6 modellerinde olacakmış.

Şahsen denediğimde kulağıma tam oturmuş olması ve gerekse de kalitesiyle kendini ispatlamış olması neticesinde ben de Buds 2 Pro ile yola devam edeceğim gibi.

3 veya 3 Pro fark etmez rezalet ya rezillik resmen.

Sıfır özgünlük, sıfır kendini geliştirme. Ses karakteristiği ve kalitesi olarak kendini geliştirmiş olsalar bile bu fiyata Türkiye'de kimse satın almaz.

Uhq'in kısıtlanması zaten ayrı bir mevzu zaten.

Yani halihazırda başarılı olan bir serinin üzerinden gitmek yerine alakasız bir cihaz çıkartmaları daha da sinir bozucu. Yeni bir seri olarak çıkartsalar yine anlarım ama Buds3 olabilecek bir kulaklık değil.

Sampods yapmış Samsung. Buna bu parayı vereceğime gider Buds 2 Pro alır kalan paraya da bir ay boyunca zurna yerim daha verimli olur.

3 inceleme videosu izledim biri direkt Buds 2 Pro ve AirPods Pro 2 ile kıyaslıyordu. Buds 2 Pro'ya kıyasla ses kalitesi dışında her şeyi fazlasıyla geliştirmişler. Açıkçası ben çok umursamıyorum benim için önemli olan ses kalitesinde nasıl gelişime gitmiş olmalarıydı onda da 2X para ödemememizi gerektirecek bir gelişme yok anladığım. Ama Samsung genel kullanım olarak piyasaya en iyi twslerden birini çıkarmış.

Buds 2 gibi Amazon'dan vs. 1500-2500 arasına alabilecek olsaydık iyiydi ama şu anki haliyle ben de Buds 2'den devam edeceğim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı