Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 16 Ekim 2022 #11 borisyeisar dedi: Bu iki kulaklığa da bakabilirsiniz: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...yici-kablosuz-kulak-ici-fiyati,505077294.html https://www.akakce.com/bluetooth-ku...lak-ici-kulaklik-siyah-fiyati,1565819634.html Genişletmek için tıkla... Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler.
borisyeisar dedi: Bu iki kulaklığa da bakabilirsiniz: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...yici-kablosuz-kulak-ici-fiyati,505077294.html https://www.akakce.com/bluetooth-ku...lak-ici-kulaklik-siyah-fiyati,1565819634.html Genişletmek için tıkla... Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #12 Shinya Kogami dedi: Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler. Genişletmek için tıkla... Ben dip ses olayını 75T modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.
Shinya Kogami dedi: Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler. Genişletmek için tıkla... Ben dip ses olayını 75T modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 16 Ekim 2022 #13 borisyeisar dedi: Buds serisinde genel olarak o sorunu gördüm. 2 Pro modelinde de aynı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii. borisyeisar dedi: Ben dip ses olayını 75t modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey. Genişletmek için tıkla... Jabra biraz şans işi gibi. Her modelde olma ihtimali de var olmama ihtimali de. Servisleri de bu soruna "normal" diyor. Jabra alınacaksa Amazon'dan falan alınmalı.
borisyeisar dedi: Buds serisinde genel olarak o sorunu gördüm. 2 Pro modelinde de aynı sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii. borisyeisar dedi: Ben dip ses olayını 75t modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey. Genişletmek için tıkla... Jabra biraz şans işi gibi. Her modelde olma ihtimali de var olmama ihtimali de. Servisleri de bu soruna "normal" diyor. Jabra alınacaksa Amazon'dan falan alınmalı.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ekim 2022 #14 Shinya Kogami dedi: Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii. Genişletmek için tıkla... Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.
Shinya Kogami dedi: Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii. Genişletmek için tıkla... Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 16 Ekim 2022 #15 borisyeisar dedi: Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Tasarım değişmiş, eartips de ovalden yuvarlağa dönmüş. Fit sorununu çözmek için tasarımda ufak değişiklikler yapmışlar. Denemeden bilemeyiz tabii.
borisyeisar dedi: Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık. Genişletmek için tıkla... Tasarım değişmiş, eartips de ovalden yuvarlağa dönmüş. Fit sorununu çözmek için tasarımda ufak değişiklikler yapmışlar. Denemeden bilemeyiz tabii.