Galaxy Buds alınır mı?

Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler.
Ben dip ses olayını 75T modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.

Buds serisinde genel olarak o sorunu gördüm. 2 Pro modelinde de aynı sorun olabilir.

Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii.

Ben dip ses olayını 75t modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.

Jabra biraz şans işi gibi. Her modelde olma ihtimali de var olmama ihtimali de. Servisleri de bu soruna "normal" diyor. Jabra alınacaksa Amazon'dan falan alınmalı.

Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii.
Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.

Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.

Tasarım değişmiş, eartips de ovalden yuvarlağa dönmüş. Fit sorununu çözmek için tasarımda ufak değişiklikler yapmışlar. Denemeden bilemeyiz tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı