Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler.
Ben dip ses olayını 75T modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.Jabra biraz sorunlu gibi çok tavsiye etmem. Dip ses sorunu yaşayan çok var. Fit süper ama servis kalitesi zayıf. XM3 veya XM4 bayağı iyi seçenekler.
Buds serisinde genel olarak o sorunu gördüm. 2 Pro modelinde de aynı sorun olabilir.
Ben dip ses olayını 75t modelinde vardı diye hatırlıyordum. Bunda da varsa alınmamalı. İnsanı sinir eden bir şey.
Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.Samsung sorunu çözdüğünü iddia ediyor ve incelemelerde de fit sorunu yok deniyor. Fakat influencerlara ne kadar güvenilir orası muamma tabii.
Tasarımı değişmemişken fit olayını çözdüklerine inanmıyorum ben. Farklı bir kulaklık olsaydı şans verirdim ama aynı kulaklık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.