Galaxy Buds FE alınır mı?

Mustaine.waw

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller, Galaxy Buds Live kulaklığım çamaşır makinesinde bozulduğundan dolayı yeni bir kulaklık alacağım. Ben Galaxy Buds Live'dan gayet memnundum ve bundan dolayı yeni kulaklığımın yine Galaxy olmasını istedim ve Galaxy Buds FE'ye karar kıldım, sizce Galaxy Buds FE iyi bir karar mı, aynı fiyat bandında daha iyi alternatifleriniz varsa düşünmeden yazabilirsiniz.

Her kulaklığın beliri avatanaj/dezavantajları var buna göre fiyatlandırıyorlar örneğin biri ANC'yi koyarken kulaklıklarda gürültü iptali için kulaklığın yapısını değiştirerek bunu sağlıyor. Burada sizin beklentiniz nedir aynı işletim sisteminde mi olmalı? Uzamsal ses desteği mi olmalı? Kulaklık yapısı nasıl olmalı? (Buds vb) . /p endeksinde bakacak olursam piyasının en iyisi nothing ve honor.

Her kulaklığın beliri avatanaj/dezavantajları var buna göre fiyatlandırıyorlar örneğin biri ANC'yi koyarken kulaklıklarda gürültü iptali için kulaklığın yapısını değiştirerek bunu sağlıyor. Burada sizin beklentiniz nedir aynı işletim sisteminde mi olmalı? Uzamsal ses desteği mi olmalı? Kulaklık yapısı nasıl olmalı? (Buds vb). /p endeksinde bakacak olursam piyasının en iyisi nothing ve Honor.

Buds dışı tasarımlar beni etkilemiyor hocam.

Uzamsal ses olması beni cezbeder hocam bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı