Merhaba arkadaşlar, şu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Ses kalitesi çok önemli benim için Buds 2 almayı düşünüyorum sizce?
Herhalde önerime güvenmediniz hocam.![]()
Herhalde önerime güvenmediniz hocam.![]()
Buds 2'nin 360 ses gibi özellikleri de var hocam. Ama bas vs istiyorsanız FE'de olabilir. Biraz isteklerinize bağlı.
Yani eğer çok kulaklık kullanıyorsanız değer. Benim ihtiyacım yoktu ama Mediamarkt'tan 2500TL'ye geldiğinden dolayı aldım. Buds Pro kullanıyordum. Gayet memnundum. Ses seviyesi olarak farkları var. Ekolayzer gerçekten etki ediyor. Ayrıca S23 ve Tab S9 Plus ile kullandığımdan 96 kHz UHQ şekilde kullanabiliyorum. ANC'si çok başarılı bence. Bose QC Ultra ile kapışabilecek seviyede. Adaptif modunu beğenmedim. Mikrofonu çok başarılı. Fırtınalı havada karşı tarafa temiz şekilde ses veriyor. Airpods Pro 2'yi 3 gün kullandım. Ses kalitesi olarak Buds3 Pro'ya yaklaşamaz bence.Buds 3 Pro'yu biraz yorumlar mısınız? Fiyatına değer mi? Ses kalitesi falan nasıl? AirPods Pro 2 veya Buds 2 Pro'ya göre eğer karşılaştırdı iseniz iyi mi kötü mü?
Yani eğer çok kulaklık kullanıyorsanız değer. Benim ihtiyacım yoktu ama MediaMarkt'tan 2500TL'ye geldiğinden dolayı aldım. Buds Pro kullanıyordum. Gayet memnundum. Ses seviyesi olarak farkları var. Ekolayzer gerçekten etki ediyor. Ayrıca S23 ve Tab S9 Plus ile kullandığımdan 96 KHz UHQ şekilde kullanabiliyorum. ANC'si çok başarılı bence. Bose QC Ultra ile kapışabilecek seviyede. Adaptif modunu beğenmedim. Mikrofonu çok başarılı. Fırtınalı havada karşı tarafa temiz şekilde ses veriyor. AirPods Pro 2'yi 3 gün kullandım. Ses kalitesi olarak Buds3 Pro'ya yaklaşamaz bence.
Ön siparişteyken yanlış fiyatlandırma yaptılar. Sonra iptal edince arayıp hem aynı fiyattan verme vaadi verdiler hemde 1000TL memnuniyet kuponu vericez dediler. Yanlışlıkla 2 kupon attılar. Birde aynı fiyat kuponuyla 2500'e geldi.MediaMarkt'ta indirim mi var yoksa kupon falan mı oldu? Yorumunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.