Galaxy Buds FE vs Galaxy Buds 2

782004

Centipat
Merhaba arkadaşlar, şu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Ses kalitesi çok önemli benim için Buds 2 almayı düşünüyorum sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda Buds 2 ile detaylıca karşılaştırıyor.

Merhaba arkadaşlar, şu iki kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Ses kalitesi çok önemli benim için Buds 2 almayı düşünüyorum sizce?

Yaklaşık iki hafta öncesinde ikisini de deneyimlemiş biri olarak. Fiyatlar hariç tutulduğunda bariz bir şekilde Buds 2 daha iyi. Kaliteyi sana hissettiriyor. Mikrofonları test etmedim. Bende Buds 2 vardı FE modelini sipariş verdim. Ses kalitesi ve kutu kalitesini beğenmediğim için iade ettim. Kutu kalitesi derken FE modelinde kapağı açıp kapatırken menteşeler arasında bir boşluk var ve sallanıyor. Performansa bir katkı sunmuyor ama kalite isteyen biri için can sıkıcı olabilir. Ses kalitesi konusunda Buds 2 daha iyi. FE modelinde basslar iyileştirilmiş deiyor ama bana sanki ekolayzer ayarı yapmışlar gibi yapmacık geldi. Buds 2 de kablosuz şarj desteği var FE de yok. Ne kadar ihtiyaç olmasa da bazen insan olmasını istiyor. Buds 2 2015 BMW ise Buds FE 2022 Toyota gibi düşün.

Buds 3 Pro'yu biraz yorumlar mısınız? Fiyatına değer mi? Ses kalitesi falan nasıl? AirPods Pro 2 veya Buds 2 Pro'ya göre eğer karşılaştırdı iseniz iyi mi kötü mü?
Yani eğer çok kulaklık kullanıyorsanız değer. Benim ihtiyacım yoktu ama Mediamarkt'tan 2500TL'ye geldiğinden dolayı aldım. Buds Pro kullanıyordum. Gayet memnundum. Ses seviyesi olarak farkları var. Ekolayzer gerçekten etki ediyor. Ayrıca S23 ve Tab S9 Plus ile kullandığımdan 96 kHz UHQ şekilde kullanabiliyorum. ANC'si çok başarılı bence. Bose QC Ultra ile kapışabilecek seviyede. Adaptif modunu beğenmedim. Mikrofonu çok başarılı. Fırtınalı havada karşı tarafa temiz şekilde ses veriyor. Airpods Pro 2'yi 3 gün kullandım. Ses kalitesi olarak Buds3 Pro'ya yaklaşamaz bence.

Yani eğer çok kulaklık kullanıyorsanız değer. Benim ihtiyacım yoktu ama MediaMarkt'tan 2500TL'ye geldiğinden dolayı aldım. Buds Pro kullanıyordum. Gayet memnundum. Ses seviyesi olarak farkları var. Ekolayzer gerçekten etki ediyor. Ayrıca S23 ve Tab S9 Plus ile kullandığımdan 96 KHz UHQ şekilde kullanabiliyorum. ANC'si çok başarılı bence. Bose QC Ultra ile kapışabilecek seviyede. Adaptif modunu beğenmedim. Mikrofonu çok başarılı. Fırtınalı havada karşı tarafa temiz şekilde ses veriyor. AirPods Pro 2'yi 3 gün kullandım. Ses kalitesi olarak Buds3 Pro'ya yaklaşamaz bence.

MediaMarkt'ta indirim mi var yoksa kupon falan mı oldu? Yorumunuz için teşekkürler.

MediaMarkt'ta indirim mi var yoksa kupon falan mı oldu? Yorumunuz için teşekkürler.
Ön siparişteyken yanlış fiyatlandırma yaptılar. Sonra iptal edince arayıp hem aynı fiyattan verme vaadi verdiler hemde 1000TL memnuniyet kuponu vericez dediler. Yanlışlıkla 2 kupon attılar. Birde aynı fiyat kuponuyla 2500'e geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı