İnceleme Galaxy Buds FE

Hocam kulaklığı çıkardığınızda medya oynatmayı durduruyor, kutuya girmeden kulaklık kapanmıyor. Bu konuda dikkatli davranıyorum kutunun şarjı bir hafta kadar gidiyor.

Çok pardon hocam kablosuz kullanmadım kısmını es geçmişim sorarken.
Almayı düşünüyorsanız aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz hocam.

Fiyatı çok uygun geldi hocam hazır kulaklıgımda bozulmaya yüz tutmuşken alasım geldi ancak Samsung olunca bir duraksadım. Marka olarak iyi ancak bende iPhone kullandıgım için arada kaldım.

Fiyatı çok uygun geldi hocam hazır kulaklıgımda bozulmaya yüz tutmuşken alasım geldi ancak Samsung olunca bir duraksadım. Marka olarak iyi ancak bende iPhone kullandıgım için arada kaldım.
Hocam samsunglara sunulan gaming mod gibi özelliklerden eksik kalıyoruz sadece. Ses kalitesi gayet tatmin ediyor. Senkronizasyon problemi vs.de olmuyor.

Hocam kulaklığı çıkardığınızda medya oynatmayı durduruyor, kutuya girmeden kulaklık kapanmıyor. Bu konuda dikkatli davranıyorum kutunun şarjı bir hafta kadar gidiyor.
Diğer kullandığım kulaklıklar kendilerini kapatıyorlar mıydı emin değilim, net konuşmayayım ama boşta Buds FE kadar şarj yemediklerine eminim. Sizin kullanımınızda dert değil ancak ben genelde geceleri kullandığım için sıkıntı bayağı. Yoksa kulaklıktan memnunum baya.

Elinize saglik. Ben uygulamanin onemli oldugunu dusunuyorum cunku herkes bilgisayara sahip degil. Ayrica uygulamada bir ton ozellestirme var.

İşe gidip gelirken şarkı dinlemek için almayı düşündüğüm kulaklıklardan biriydi teşekkürler inceleme için.

Ne zaman aldınız hocam?

Hocam müziği süreli olarak ayarladığınızda süre bittikten sonra şarkı çalmayınca bağlantı otomatik kesilmiyor mu hiç denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…