İnceleme Galaxy Buds FE

Hocam nasıl şarj ediyoruz kulaklığı? @Ben10Ultimate

Kablosuz şarjdan bahsediyorsanız Fe modelinde yok hocam. Kutudan iki ucu tip c kablo çıkıyor o şekilde şarj edebiliyorsunuz.
Tamam hocam biliyorum onu. Bir ucunu kulaklığa taktım diyelim diğer ucu nereye takacağım TYpe-c ye giren bir adaptör yok ki. Telefona mı takayım?

Tamam hocam biliyorum onu. Bir ucunu kulaklığa taktım diyelim diğer ucu nereye takacağım Type-C'ye giren bir adaptör yok ki. Telefona mı takayım?

Ya hocam Type-C ile oluyor zaten normal Type-C ile şarj ettiğiniz telefonunuz varsa onun şarj cihazıyla edebilirsiniz. Samsung'un yeni tip şarj cihazlarında çift Type-C uçlu oldukları için bunda da böyle bir şey kullanılmış.

Hocam anladım ama voltaj açısından sorun olur mu ayrıca samsung ne amaçla 2 uçlu type-c veriyor.

Hocam anladım ama voltaj açısından sorun olur mu ayrıca Samsung ne amaçla 2 uçlu Type-C veriyor.

Yeni şarj cihazlarında bu teknoloji kullanıldığı için o da öyle yapmış. Voltaj açısından sorun olmaz ancak şarj cihazı W'ınız yüksekse yakın zamanda bozulabilir(yani 67W ise 30W gibi eder). Onun için düşük W'lı şarj cihazınız varsa kullanmadığınız vs. onunla edin derim.

Hocam anladım ama voltaj açısından sorun olur mu ayrıca Samsung ne amaçla 2 uçlu Type-C veriyor.

Arkadaşın dediği gibi herhangi bir Type-C ile şarj ettiğiniz telefonunuz varsa o kabloyla şarj edebilirsiniz. Kutunun arkasında 2.1-4.5W ibaresi var ama yüksek watt değerlerinde herhangi bir adaptörle şarj edebilirsiniz sorun olmaz.Akım engelleyici var gerektiği kadar gücü çeker yani.

İnşallah hocam, öyle yapacağım. Teşekkürler.

@Ben10Ultimate Samsung buds fe'yi hala kullanıyorsanız şarj süresinde bir değişme oldu mu? Kulaktan düşme sorunu var mı? Gürültü engellemesi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…