İnceleme Galaxy Buds FE

Benimki yarin geliyor galiba umarim hayal kirikligina ugratmaz.
Kafa üstü kalitesinde bir ses kalitesi yok. Bir tık altında. Kafa üstü 8-8.5 puan ise Buds Fe 7.5 alır bana göre ama mikrofon dersen memnun eder, eminim. Çünkü alırken özellikle dikkat ettim. Ben rahatlıkla görüşmelerimi yapıyorum. Yeri geldi 1 saat whatsapp üzerinden arkadaşım ile sohbet ettim, yeri geldi sokakta anneannem ile görüştüm. Telefondan bir farkı yok. Anc özelliğini de beğeniyorum. Tek eksisi yukarıda yazdığım ama o da fiyatını, boyutunu ve artılarını göz önünde bulundurunca kabul edilebilir bir kalitede bence.

Evet haklisin. Amazon Galaxy S21 FE ile 1300 lira indirim yaptigi icin almistim. Yoksa gider Sony alirdim 1700 lira suan kulakustu kulaklik.

Suan aldim cihazi bostayken yagmur yagarmis gibi cizirti sesi oluyor cok fazla degil. Az bir parazit varmis gibi. Sizde de ayni mi?

Son düzenleme:

Hayır hocam cızırtı falan olmuyor benimkinde, ortam sesi dinleme modundaysa bulunduğunuz ortamın sesini çekiyor olabilir. Eğer öyle değilse de iade edin.

Hocam benim için WWW: Visionary şarkısını açıp bassı nasıl onu bana söyleyebilir misiniz? Bass vücut titreten türden mi?

Hayır hocam cızırtı falan olmuyor benimkinde, ortam sesi dinleme modundaysa bulunduğunuz ortamın sesini çekiyor olabilir. Eğer öyle değilse de iade edin.
Samsung Wearable uygulamasindan ortam dinlemesine ayarlandiginda oldugunu fark ettim herhalde bir odaya biraksak birini digerinden odayi dinleriz galiba ne ise yarior tam anlamadim bu ozelligin. xD Diger modlarda sorun yok guzel calisiyor fakat gecikme var saniyenin yarisi kadar. xF

Ortam sesi kulaklığınızı çıkarmanıza gerek kalmadan insanlarla konuşabilmenizi sağlar. Aynı zamanda gürültülü ortamda insan sesini çevreye göre daha belirgin hale getirir. Kulaklık takılıyken biriyle konuşacaksanız kullanabilirsiniz.

Bilgisayarda kullansam olur mu sizce? Kulak üstü kulaklıkları sevmiyorum kulağımı yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…