İnceleme Galaxy Buds FE

Bilgisayarda kullansam olur mu sizce? Kulak üstü kulaklıkları sevmiyorum kulağımı yakıyor.

Merhaba hocam, ben bilgisayarda kullanıyorum. Ortalama 2 3 metre civarı bağlantıdan kaynaklı çok nadir cızırtı yapıyor 3-5 saniye ama kulaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum. PC de ortalama 5 metrede bile kullanabildim. Tavsiye ederim fiyatına göre güzel kulaklık.

Ses kalitesine gelecek olursak önceki kullandığım kablolu kulaklıkları yer yutar.
Burada abartmışsın Buds 2 pro kullanıyorum ve öyle ahım şahım kaliteli de değil o kadar para verdik gerçi bu FE olan versiyon ama yine de daha aşağıda olan bir model olduğunu düşünürsek incelemeden çok biraz övme gibi olmuş. Burada sizi tatmin edebilir fakat başkasını ses kalitesi tatmin etmeyebilir.

Önceki kullandığım kablolu kulaklıklar yazıyor. Göz var izan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun yerine Qualcomm aptX bir kulaklık alınması taraftariyim Jabra Elite 4 ve Buds 2 deneyimledim Samsung benim için hala geride. Buds FE yerine Elite 4 alınır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…