İnceleme Galaxy Buds FE

Fiyat bandı aynı mı?

Yazıyı yazdığım vakit evet aynıydı bugün yediğin muzun fiyatı bile yarın değişirken burada gülücük atmanda ki maksadı anlamadım 1299 gibi bir fiyata sahipti ben paylaşırken.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-12-18-47-22-201_com.whatsapp.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 49
Bunun yerine Qualcomm aptX bir kulaklık alınması taraftariyim Jabra Elite 4 ve Buds 2 deneyimledim Samsung benim için hala geride. Buds FE yerine Elite 4 alınır

İletim teknolojisi ses kalitesini emin olun hiç etkilemiyor. AptX bit değeri olarak Samsung Scalable Codec'ten 2-3 kat daha az.(Hatta Apple Music ve Tidal vs. hariç tüm müzik programları Hi-Fi ses vermiyor.) Yani sizin dediğiniz aptX'in ses kalitesine teorik olarak hiçbir katkısı yok. Size sesinin daha güzel gelmesi ses profiliyle ilgili olabilir yani tamamen kişisel tercih. Mesela ben Flat seviyorken kimisi Harman Target kimisiyse V tipi grafikte ses tercih eder. Yani ses tamamen göreceli, örneğin Buds 2'nin 5te biri fiyatına aldığım Tripowin Piccolo beni ses konusunda daha tatmin ediyor ancak Airpods Pro'yu da çok sibilant ve cansız buluyorum.

Son düzenleme:
Yazıyı yazdığım vakit evet aynıydı bugün yediğin muzun fiyatı bile yarın değişirken burada gülücük atmanda ki maksadı anlamadım 1299 gibi bir fiyata sahipti ben paylaşırken.

Paylaştığınız zamanki fiyattan haberim olmayabilir. Verdiğiniz linkte güncel fiyat 2300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
mikrofon çok kötü diyor arkadaşlar, sizde de benzer bi durum var mı? sesim boğuk gidiyormuş hiç bir şey anlaşılmıyormuş, Acaba benimki mi bozuk geldi

Mikrofon çok kötü diyor arkadaşlar, sizde de benzer bir durum var mı? Sesim boğuk gidiyormuş hiçbir şey anlaşılmıyormuş, Acaba benimki mi bozuk geldi

Mikrofonda öyle bir sorun yok hocam sesiniz olduğu gibi net bir şekilde karşı tarafa gidiyor. İade süreniz geçmediyse bu sorunu belirterek iade edin, süre geçtiyse küçük bir not kağıdına yazıp kutunun içine koyun servise yollayın büyük ihtimalle değişim yapacaklardır.

Almayı düşünüyorumda ıphone 15 için başka samsung telefonda ayar yapıp kullanabilirim dimi hala daha

Hala daha samsung üzerinden ayar yapılıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…