Selam, kablolu kulakiçi kulaklığım kaybolunca bana yeni kulaklık alma fırsatı doğdu. Her yere götürebileceğim ve küçük olan bir şey almak istiyorum. Bütçem 500-600TL arasında değişebilir. Fiyatı bu bütçeyi aşmadıkça en iyi ses kalitesine sahip olan bir kulaklık istiyorum. Genellikle rap dinliyorum. Aklımda şu anlık bu 2 model var. Bu iki modelden hangisini almalıyım veya başka hangi modellere yönelmeliyim?
Samsung Galaxy Buds (Siyah)-SM-R170NZKATUR Sound By AKG en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Huawei FreeBuds Lite TWS Bluetooth Kulaklık IPX4 - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Galaxy buds tavsiye etmiyorum, 6 ay sonra sana sıkıntı yaratmaya başlar, 2 tane buds aldım ikisi de 6 veya 7 ay sonra soldan veya sağdan sesi kısıldı.
İmkanın varsa buds+ alabilirsin.
Galaxy buds tavsiye etmiyorum, 6 ay sonra sana sıkıntı yaratmaya başlar, 2 tane buds aldım ikisi de 6 veya 7 ay sonra soldan veya sağdan sesi kısıldı.
İmkanın varsa buds+ alabilirsin.
Buds 600 TL, az para değil.
600 TL veriyorsun ve hemen arıza veriyor, ilk çıkan buds modeli olduğu için çok hata oluyor ürünlerde, ama yeni çıkan buds+ ile bu hatalar giderilmiş, hatta sesi daha iyi hâle gelmiş.
Gelecekle Tanış | HUAWEI Türkiye Shop
Ayrıca 20/99, 50/200, 100/500 ve 140/1000 indirim kodları var fakat bu ürünle kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum.
Yalnız stoklar 1 dakikada tükenecek gibi, buradan alıp dışarıda 300'e satacak bir sürü kişi vardır.