Galaxy Fit 2 alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar selam, halihazırda Mi Band 4'üm var fakat ne hikmetse Samsung telefon ile eşleyemiyorum. Mi Fit uygulaması görüyor ama Bluetooth üzerinden eşlenmiyor, durum böyle olunca da bildirim falan gelmiyor. Samsung'un saatlerine baktım aşırı pahalı, bileklik olarak ise Galaxy Fit 2'yi buldum. Sizce alınır mı?

Mi Fit'in arka planda çalışmasını engelleyen bir şey olmalı. Cihaz bakımı veya pil kısmından "izlenmeyen uygulamalar" gibi bir seçenek var ise oraya Mi Fit'i ekleyip tekrar deneyin.
Asla uyku moduna alma bile dedim pil ayarlarından ama durum değişmedi. Kaç kere sildim yükledim olmadı.
Kablosuz kulaklıktan örnek vermek gerekirse telefona bağlandığımda bluetooth simgesi çıkıyor ama bileklikte böyle bir durum yok. Ayarlar menüsünde bulunan yerden Bluetooth'a girdiğimde eşlemeye yapamıyorum oradan.

Alınır, Mi Fit'i Play Store'dan değil de 3. Parti şekilde yüklemeyi denedin mi?
Yok onu yapmadım, Play Store üstünden indirdim. Uygulamada sorunum yok zaten uygulama bilekliğe güzel bir şekilde bağlanıyor fakat telefon bağlanmıyor. Nasıl oluyor bende anlamadım garip bir durum.
Uygulama bileklik ile eşleniyor ama telefon eşlenmiyor gibi düşünebilirsin. Telefonu bul dediğimde telefon çalıyor fakat telefon çaldığında bilekliğin bundan haberi olmuyor.

Yok onu yapmadım, Play Store üstünden indirdim. Uygulamada sorunum yok zaten uygulama bilekliğe güzel bir şekilde bağlanıyor fakat telefon bağlanmıyor. Nasıl oluyor bende anlamadım garip bir durum.
Uygulama bileklik ile eşleniyor ama telefon eşlenmiyor gibi düşünebilirsin. Telefonu bul dediğimde telefon çalıyor fakat telefon çaldığında bilekliğin bundan haberi olmuyor.
Bileklik ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmeyi dene, Mi Fit uygulamasını Google'dan aratarak 3. parti güvenli bir sürümünü yükle. Mi Fit'in senden istediği tüm izinleri kaldırıp bir daha ver.

Bileklik ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmeyi dene, Mi Fit uygulamasını Google'dan aratarak 3. parti güvenli bir sürümünü yükle. Mi Fit'in senden istediği tüm izinleri kaldırıp bir daha ver.
3. parti haricinde dediğin her şeyi yaptım. Bundan önce iPhone vardı o sorun çıkartır kesin diyordum almadan önce onda sorun olmadı geldi Android'te oldu. :)
3. partiyi de deneyeyim bakalım uygun bir zamanda.
Alınır, Mi Fit'i Play Store'dan değil de 3. Parti şekilde yüklemeyi denedin mi?
Play Store üzerinden indirdim çalıştı şimdi. Haftalarca çalışmadı Fit 2'ye niyetlenince çalıştı. Garip. Gerçi geçen telefona güncelleme geldi belki onun da etkisi vardır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı