Galaxy Fit 3 alınır mı?

Eyvallah hocam. Tesadüf ki arkadaş da fit 3 ile Watch 4 classıc arasında kalmıştı. Yorumunuzu aynen iletiyorum. Artık kendi kararını versin. Çok sağ olun yorumunuz için.

Eyvallah hocam. Tesadüf ki arkadaş da fit 3 ile Watch 4 classıc arasında kalmıştı. Yorumunuzu aynen iletiyorum. Artık kendi kararını versin. Çok sağ olun yorumunuz için.
Galaxy Watch 4 classic bende var. Alalı 2 yıl oldu şuan amoled yanığı mevcut. Pili ortalama 20 saat gidiyor (Nabız hariç hepsi manuel)

2. 3. günde bir yere çarptım çok da dikkat eden biriyimdir anında çizildi koruyucusuz kullanmayın.

Kullanan var ise almayı düşünüyorum da merak ettiğim bir konu var. Gelen bildirimlerin tamamını gösteriyor mu? Art arda atılan mesajların hepsini mi gösteriyor yoksa son mesajı mı?
Fit 2 kullanıyorum ama artık değişim zamanı geldiğini düşünüyorum bendeki cihazda gelen mesajların tamamını gösteremiyor ve son gelen bildirimi gösteriyor acaba bu durum fit 3 de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…