Galaxy Fit 3 alınır mı?

Merhaba evet yaklaşık 3 ay önce eşime aldım. Şu ana kadar sorun çıkarmadı pil süresi yaklaşık 5 6 gün gidiyor. Ekran koruyucu taktırmaya üşendik o yüzden ekranda ufak bir çizik oluştu. Tavsiyem ekran koruyucu takmadan kullanmayın. Adım sayımı düzgün çalışıyor. Uyku süreside çok iyi. Mesela ben Watch 4 classic kullanıyorum gece uykumu ölçemiyorum çünkü sabah işe giderken şarjı kalmıyor :D

Eyvallah hocam. Tesadüf ki arkadaş da fit 3 ile Watch 4 classıc arasında kalmıştı. Yorumunuzu aynen iletiyorum. Artık kendi kararını versin. Çok sağ olun yorumunuz için.

Eyvallah hocam. Tesadüf ki arkadaş da fit 3 ile Watch 4 classıc arasında kalmıştı. Yorumunuzu aynen iletiyorum. Artık kendi kararını versin. Çok sağ olun yorumunuz için.
Galaxy Watch 4 classic bende var. Alalı 2 yıl oldu şuan amoled yanığı mevcut. Pili ortalama 20 saat gidiyor (Nabız hariç hepsi manuel)

Kullanan var ise almayı düşünüyorum da merak ettiğim bir konu var. Gelen bildirimlerin tamamını gösteriyor mu? Art arda atılan mesajların hepsini mi gösteriyor yoksa son mesajı mı?
Fit 2 kullanıyorum ama artık değişim zamanı geldiğini düşünüyorum bendeki cihazda gelen mesajların tamamını gösteremiyor ve son gelen bildirimi gösteriyor acaba bu durum fit 3 de öyle mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı