O zaman ben Fit2 alın derim, hem telefonunda Samsung'muş.Honor Band 6 düşünmüyorum, yani 400 lira üstü olması lazım. mi Band 6'yı zor alacağım.
O zaman ben Fit2 alın derim, hem telefonunda Samsung'muş.Honor Band 6 düşünmüyorum, yani 400 lira üstü olması lazım. mi Band 6'yı zor alacağım.
Honor band 5 bakabilirsiniz hocam. Honor Band 5 Akıllı Bileklik (Honor Türkiye Garantili) Fiyatları ve ÖzellikleriHonor Band 6 düşünmüyorum, yani 400 lira üstü olması lazım. mi Band 6'yı zor alacağım.
O zaman ben Fit2 alın derim, hem telefonunda Samsung'muş.
Bu attığınızın tasarımı biraz kötüymüş ya. Ayrıca Fit2 mesajlara falan cevap verebiliyor Samsung telefon ile kullanırsan o yüzden Fit2 tavsiye ediyorum ben.Honor band 5 bakabilirsiniz hocam. Honor Band 5 Akıllı Bileklik (Honor Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Fit 2'yi bilmiyorum ama ben Honor band 5'ten memmunum.
Evet, bildiğim kadarıyla Fit2 ile belirli şekilde mesajlara cevap verebiliyorsun.Bu attığınızın tasarımı biraz kötüymüş ya. Ayrıca Fit2 mesajlara falan cevap verebiliyor Samsung telefon ile kullanırsan o yüzden Fit2 tavsiye ediyorum ben.e
Aslında bildiğim kadarıyla Mi Band 6'da mesajlara cevap verme özelliği geldi ama emin olun Fit2'de çok daha başarılı çalışıyor.Evet, bildiğim kadarıyla Fit2 ile belirli şekilde mesajlara cevap verebiliyorsun.
Mi band 6 tavsiye edilmiyor yani, anladığım bu. Lafı dahi geçmedi hatta honor önerildi mi band 6 yerine
Aralarında fiyat farkı 100TL civarı, nereden aldığımıza göre fiyat farkı da artıyor.
Hangisinin sıfırını, zaten şuan mümkün değil sanırsam öncesinde almışsın.Ben sıfırını 140₺ ye almıştım.
Fit 2 letgo veya sahibinden gibi yerlerde baya ilan oluyor. Arasan yine bulursun.Hangisinin sıfırını, zaten şuan mümkün değil sanırsam öncesinde almışsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.