Galaxy Grand Neo Plus için ROM tavsiyesi

MehmetE.

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Mersin/Deniz Mahallesi
Daha fazla  
Kardeşimin cep telefonu Galaxy Grand Neo Plus ve Android sürümü 4.4. Artık kasmasindan ve buglarından bıktık. WhatsApp düzgün çalışmıyor, Netfilix kullanamıyoruz, telefon kendini yeniden başlatıyor. Sürümden olduğunu düşünüyoruz. Bir de artık çok eskidi bu sürüm. Hangi ROM'u atacağımızı bilmiyoruz. Not: İlk defa ROM atacağız.

İnternette bir sürü video, kaynak vs. var her telefona farklı şekilde atılır root. Yalnız şunu da söylemek isterim yaparken çok dikkatli olun hatta pek bilgili değilseniz bu işlere bulaşmayın bilir kişiye yaptırın. Yanlış bi' işlemde telefon hard brick olabilir (telefonun işletim sistemini baştan kurmak zorunda kalırsınız). Bunu düzeltmek de root atmaktan zor olabilir :).
İnternette bir sürü video, kaynak vs. var her telefona farklı şekilde atılır root. Yalnız şunu da söylemek isterim yaparken çok dikkatli olun hatta pek bilgili değilseniz bu işlere bulaşmayın bilir kişiye yaptırın. Yanlış bi' işlemde telefon hard brick olabilir (telefonun işletim sistemini baştan kurmak zorunda kalırsınız). Bunu düzeltmek de root atmaktan zor olabilir :).
Ben de bi' aralar bu işlerle uğraşıyordum hatta hard brick olmuştu telefonum ama ben stock ROM'unu (telefonun orijinal ROM'u) hemen bulup tekrar kurmuştum ama siz bulamayabilirsiniz dediğim gibi her telefonda işlemler farklı yapılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı