Galaxy GTX 960 güç pini bağlantısı

Caner Uysal 07

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar, benim sorunum 6+4 pinlik ekran kartı güç kablosu var. Ekran kartımda 8 pinlik giriş var, ben buna 6 pin takıp sonra 4 pinin 2'sini taksam (4 pin 2+2 olarak ayrılmıyor bütün 4 pin ) bir sorun olur mu? Ekran kartı Galaxy GTX 960 Exoc white 2 GB.

Öncelikle herkese selamlar, benim sorunum 6+4 pinlik ekran kartı güç kablosu var. Ekran kartımda 8 pinlik giriş var, ben buna 6 pin takıp sonra 4 pinin 2'sini taksam (4 pin 2+2 olarak ayrılmıyor bütün 4 pin ) bir sorun olur mu? Ekran kartı Galaxy GTX 960 Exoc white 2 GB.
Benim kartıda öyle taktım diye hatırlıyorum.6+2.

Hocam öyle nasıl takacaksınız.Kablonun giriş yerinde PCI yazması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı