Galaxy Gtx980/970 HOF İnventus stoklarında

Tasarımı çok hoşuma gitti . Gtx 980'ler arasında en hızlısı sanırım ama sıcaklık değerlerini bilmiyorum.
GPU Hızı: 1304 MHz (Boost 1418 MHz)
Giriş.jpg Beyaz.jpg

"gtx hof" Arama Sonuçları - inventus
 
Nedense hiç kimse Evga'nın Türkiye'ye girmesine rağmen Evga kartları tercih etmiyor. Halbuki sistem topladığım yıllarda ben Evga Evga diye ağlardım. :)

Evga'yı bir kötülediler tam kötülediler Türkiye'de ısı boruları yanlış vb. açıkcası ben tasarımını hiç beğenmiyorum belkide o yüzden pek ön planda olmayabilir.
 
1 senedir falan üniversite nedeniyle internetten uzak kaldım. O ara Evga bile piyasamıza girmiş ki yurt dışında çok güzel işler çıkartıyorlardı. Türkiye'ye de iyi giriş yapmışlar. Her yelpazeden ürün var stoklarda.
 
Beyaz PCB'li ilk kart galiba ? Süper tasarımı var. Peki soğutması ve işlevselliği'de güzelliği kadar iyiyse tadından yenmez :).
 
Galaxy'nin 3 yıl önce GTX460 2 yıl öncede 560Ti'nı kullandım ve çok memnun kaldım iyi bir firma , Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşıyor. Emeklerinin karşılıklarını alıyorlar :) 2011'de Evga GTX580'e yurtdışında ki verdiğim parayı duymamanız dileğiyle :)
 
Beyaz PCB ve arka plakası gerçekten çok hoş. Bu kartı beyaz renkli ve beyaz led aydınlatmalı Corsair 760T'nin içinde görmek lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı