Galaxy J2 Batarya kalibrasyonu

Elimde J2 telefon var. Bataryasını rootsuz nasıl kalibre ederim?
*#0228# arama ekranından tuşlayın. Telefonun yüzdesi sabitlenene kadar işlemi yapın. 4 tekrardan sonra sabitlenir diye düşünüyorum. Mutlaka %70 veya %50 arası şarjınız olsun. Bir anda bitme gibi durumlar olabiliyor.
Ekstra bir bilgi. Şarjınızı tamamen bitirmeyin minimum %5'de şarja takın. Tamamen içindeki enerjinin tükenmesi zararlı. Şarjdan çıkarmadan öncede telefonunuz açıksa yeniden başlatma yapın ve şarj %100 ise öyle prizden çekiniz.

*#0228# arama ekranından tuşlayın. Telefonun yüzdesi sabitlenene kadar işlemi yapın. 4 tekrardan sonra sabitlenir diye düşünüyorum. Mutlaka %70 veya %50 arası şarjınız olsun. Bir anda bitme gibi durumlar olabiliyor.
Ekstra bir bilgi. Şarjınızı tamamen bitirmeyin minimum %5'de şarja takın. Tamamen içindeki enerjinin tükenmesi zararlı. Şarjdan çıkarmadan önce de telefonunuz açıksa yeniden başlatma yapın ve şarj %100 ise öyle prizden çekiniz.

Bu *#0228#batarya bozulmasına sebep oluyor diye biliyorum ;(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı