Galaxy J3 2016 TWRP açılmıyor

Yuagor

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bende eski bir Samsung Galaxy J3 2016 var ve içine baktığımda şifre vardı. TWRP'yi açtım ve her şeyi sildim çünkü temiz olsun istedim. SamFw'den ROM buldum ve yükledim ve TWRP yükledim ama TWRP açılmadı. Bunu bayağı bir kez denedim TWRP gelmedi. Uygun sürüm bu arada ve herhalde bunun ROM'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Bende eski bir Samsung Galaxy J3 2016 var ve içine baktığımda şifre vardı. TWRP'yi açtım ve her şeyi sildim çünkü temiz olsun istedim. SamFw'den ROM buldum ve yükledim ve TWRP yükledim ama TWRP açılmadı. Bunu bayağı bir kez denedim TWRP gelmedi. Uygun sürüm bu arada ve herhalde bunun ROM'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilir misiniz?

Auto reboot kapalı şekilde kurman gerekiyor.

Odin ile.

Öyle yaptım yani şöyle anlatayım recovery olmasa zaten sol üstte yazıyordu recovery yok diye anlarsın sonra o yazı gitti ama ekran da sadece Samsung ve modeli falan yazıyor işte geri ekran gidiyor ve açılmıyor TWRP.

Tekrar kur o şekilde. Cihaz açılmasın direk Recovery'e al.

Tekrar kur o şekilde. Cihaz açılmasın direk Recovery'e al.

Bu arada bir şey diyeceğim şimdi cihaz açılmasın dedin ya şimdi ben belki yanlış yapıyor olabilirim ben kapağı açıp pili çıkarıp takıyorum öyle olur mu yoksa bir kombinasyon var mı?

Secure check fail hatası yazıyor telde onda bir sıkıntı var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı