4 486952 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 385 26 Temmuz 2022 #41 ErenBcn dedi: Hayır, çok kasıyor ve aşırı hızlı bitiyor şarjı. %20-30 civarına geldiğinde kendi kendine dokunmaya başlayıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de HTC Desire 626 telefonum vardı. 2 senede senin dediğin duruma gelmişti.
ErenBcn dedi: Hayır, çok kasıyor ve aşırı hızlı bitiyor şarjı. %20-30 civarına geldiğinde kendi kendine dokunmaya başlayıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de HTC Desire 626 telefonum vardı. 2 senede senin dediğin duruma gelmişti.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #42 MikeyKunn dedi: Doğru oldu mu? @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi neyi yaptınız tam olarak? TWRP'ye girmeyi dener misiniz?
MikeyKunn dedi: Doğru oldu mu? @Umut Nas Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi neyi yaptınız tam olarak? TWRP'ye girmeyi dener misiniz?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #43 @Umut Nas Umut Nas dedi: Hocam şimdi neyi yaptınız tam olarak? TWRP'ye girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Giremedim? MikeyKunn dedi: @Umut Nas Giremedim? Genişletmek için tıkla... Orada kurmak istediginiz yeri seçin vardı
@Umut Nas Umut Nas dedi: Hocam şimdi neyi yaptınız tam olarak? TWRP'ye girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Giremedim? MikeyKunn dedi: @Umut Nas Giremedim? Genişletmek için tıkla... Orada kurmak istediginiz yeri seçin vardı
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #44 MikeyKunn dedi: Giremedim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MikeyKunn dedi: Giremedim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #45 Umut Nas dedi: Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... (Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı MikeyKunn dedi: (Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı Genişletmek için tıkla... Çıkamıyorum çıktım tamam Benim işlem 3 saniyede bitiyor onla ilgilimi Umut Nas dedi: Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Umut Nas benim indirdiğimle alakası olabilir mi? Bu arada telefonum hızlanmış gibi hissediyorum Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Umut Nas dedi: Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... (Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı MikeyKunn dedi: (Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı Genişletmek için tıkla... Çıkamıyorum çıktım tamam Benim işlem 3 saniyede bitiyor onla ilgilimi Umut Nas dedi: Tam olarak neyi yapamadınız hocam? Bu Hint abimizin yaptığını yapın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @Umut Nas benim indirdiğimle alakası olabilir mi? Bu arada telefonum hızlanmış gibi hissediyorum
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #46 MikeyKunn dedi: Benim indirdiğimle alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak neyi indirdiniz hocam?
MikeyKunn dedi: Benim indirdiğimle alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak neyi indirdiniz hocam?
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #47 Umut Nas dedi: Siz tam olarak neyi indirdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Senin atığını. Olmuyor hem adamın hem senin dediğini yaptım sonu yine hani şifreyi unutunca girdiğimiz yer var ya sıfırlamak için oraya atıyor beni. Of bence dosyayla ilgili her şeyi yapıyorum üzerine hep aynı ekrana atıyor sinirim bozuldu. @Umut Nas root atıp deneyelim bence Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Umut Nas dedi: Siz tam olarak neyi indirdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Senin atığını. Olmuyor hem adamın hem senin dediğini yaptım sonu yine hani şifreyi unutunca girdiğimiz yer var ya sıfırlamak için oraya atıyor beni. Of bence dosyayla ilgili her şeyi yapıyorum üzerine hep aynı ekrana atıyor sinirim bozuldu. @Umut Nas root atıp deneyelim bence
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #48 MikeyKunn dedi: @Umut Nas root atıp deneyelim bence Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Ben root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum.
MikeyKunn dedi: @Umut Nas root atıp deneyelim bence Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Ben root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #49 [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] böyle bir şey buldum ama ilk root at diyor. Umut Nas dedi: Siz bilirsiniz hocam. Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben az kalsın bozuyordum cihazı. Umut Nas dedi: Siz bilirsiniz hocam. Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Girmeyi bulamadım galiba. @Umut Nas sence o videodaki adamınkini yapsam bir şey olur mu? Şey [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] bunu deniyi mi ama az şey çalışıyor gibi. Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
[ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] böyle bir şey buldum ama ilk root at diyor. Umut Nas dedi: Siz bilirsiniz hocam. Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben az kalsın bozuyordum cihazı. Umut Nas dedi: Siz bilirsiniz hocam. Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Girmeyi bulamadım galiba. @Umut Nas sence o videodaki adamınkini yapsam bir şey olur mu? Şey [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] bunu deniyi mi ama az şey çalışıyor gibi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #50 MikeyKunn dedi: [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] böyle bir şey buldum ama ilk root at diyor. Ben az kalsın bozuyordum cihazı. Girmeyi bulamadım galiba. @Umut Nas sence o videodaki adamınkini yapsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Zarar gelmez yapabilirsin.
MikeyKunn dedi: [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] böyle bir şey buldum ama ilk root at diyor. Ben az kalsın bozuyordum cihazı. Girmeyi bulamadım galiba. @Umut Nas sence o videodaki adamınkini yapsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Zarar gelmez yapabilirsin.