Galaxy J6+ kasıyor

Tam olarak neyi yapamadınız hocam?
Bu Hint abimizin yaptığını yapın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

(Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı :(

(Now send the package you want to apply to the device with ADB sideload filename)kapatmak isterken bu yazdı :(

Çıkamıyorum çıktım tamam
Benim işlem 3 saniyede bitiyor onla ilgilimi

@Umut Nas benim indirdiğimle alakası olabilir mi?
Bu arada telefonum hızlanmış gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Siz tam olarak neyi indirdiniz hocam?

Senin atığını.

Olmuyor hem adamın hem senin dediğini yaptım sonu yine hani şifreyi unutunca girdiğimiz yer var ya sıfırlamak için oraya atıyor beni.
Of bence dosyayla ilgili her şeyi yapıyorum üzerine hep aynı ekrana atıyor sinirim bozuldu.

@Umut Nas root atıp deneyelim bence

Son düzenleme:
[ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] böyle bir şey buldum ama ilk root at diyor.

Siz bilirsiniz hocam.
Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum.

Ben az kalsın bozuyordum cihazı.

Siz bilirsiniz hocam.
Ben Root'u TWRP ve ADB ile atıyorum. Siz TWRP'ye giremediğiniz için nasıl yaparsınız bilemiyorum.

Girmeyi bulamadım galiba.

@Umut Nas sence o videodaki adamınkini yapsam bir şey olur mu? Şey [ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 for Galaxy J6+ [j6primelte] bunu deniyi mi ama az şey çalışıyor gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı