Çözüldü Galaxy J7 2016 YouTube açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowFighter

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Telefonda YouTube açılmıyor, "Android sürümünüz YouTube ile uyumlu değil, YouTube.com'u kullanın" ayrıca sürümüme uygun güncelleme de yok. APK yükleyince de çözülmedi. Yazılım atmayı ROM atmayı hiç bilmem. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önerim Google Chrome'dan youtube.com'a girip 3 noktaya tıklamak ve "Ana ekrana ekle" seçeneği ile ana ekrana eklemek. Sonra da Youtube'a oradan girmek.
J7 2016 modeli Android 8 aldı. Youtube artık minimum Android 8 destekliyor. Ancak bu cihaza güncelleme gelmemiş.

Ayrıca APK da işe yaramamış.
Youtuba gelen güncellemeden önceki sürümü apk indirip kullanabilirse kullansın.

Önerim Google Chrome'dan youtube.com a girip 3 noktaya tıklamak ve "Ana ekrana ekle" seçeneği ile ana ekrana eklemek. Sonra da Youtube'a oradan girmek.
Veya oda olabilir, benim cihazda J5 2016 çünkü. Apk indirmedim, neden diye sorarsanız optimize çalışmaz, sıkıntılar olur diye. Googledan girmesi en mantıklısı.

Önerim Google Chrome'dan youtube.com'a girip 3 noktaya tıklamak ve "Ana ekrana ekle" seçeneği ile ana ekrana eklemek. Sonra da Youtube'a oradan girmek.
Bu arada ana ekrana getirmeyi bende deneyeceğim, öneri için teşekkürler.

Bir de şu APK'yı deneyin, eski telefonum Note 5'te az önce denedim çalıştı: https://www.apkmirror.com/apk/googl...ease/youtube-17-34-36-2-android-apk-download/
Düzenleme: Youtube'u kapatıp tekrar açınca bende de çalışmaz oldu. Ancak her Youtube'a girerken uygulamanın verilerini temizleyin, öyle çalışıyor.
Youtuba gelen güncellemeden önceki sürümü apk indirip kullanabilirse kullansın.

Veya oda olabilir, benim cihazda J5 2016 çünkü. Apk indirmedim, neden diye sorarsanız optimize çalışmaz, sıkıntılar olur diye. Googledan girmesi en mantıklısı.

Bu arada ana ekrana getirmeyi bende deneyeceğim, öneri için teşekkürler.
Rica ederim ancak APK Java'daki JAR gibi değil. Çoğu cihazda çalışıyor, özellikle de Youtube gibi neredeyse her marka cihazı destekleyen uygulamalarda.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı