Galaxy J7 Core iç ekran tamiri

  • Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 545
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
5.327
Makaleler
30
Çözümler
10
Telefonu annem kullanıyordu. Cebinden düşmüş. Ekrana görüntü gelmiyor. Çok küçük bir yerden ışık geliyor sadece. GSM İletişim de tamir için 500 TL istiyorlar. İnternette parça ve yanında tamir seti 120 TL yazıyor. Alsam kendim tamir edebilir miyim diye düşünüyorum. Aslında ekran değişimleri çok zor değil ama kendime pek güvenmiyorum. Sizce alıp kendim tamir etsem mi?
 
İstanbul'da oturuyorsan Eminönü taraflarında ucuza yaptırabilirsin. Daha geçen hafta annemin Xiaomi Redmi 5 plus telefonu yere düştü ekranı paramparça oldu evin yanındaki telefoncu 600 ₺ istedi ama Eminönünde 300 ₺ 'ye yaptırdık.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı