Galaxy J7 Prime 2 (G611F) TWRP açılmıyor ve boot ekranında kaldı

FwwkanTC

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu anda orijinal ROM'u atacağım download mod açılıyor. Daha önce de bu tarz cihazlara (j7 j5) ROM atmışlığım var. Fakat ben bu hatanın neden olduğunu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda orijinal ROM'u atacağım download mod açılıyor. Daha önce de bu tarz cihazlara (j7 j5) ROM atmışlığım var. Fakat ben bu hatanın neden olduğunu anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ses kisma Home Power 7 saniye basili tutun.

Ses kisma Home Power 7 saniye basili tutun.

Hocam download modu isteyerek açtım. Stock ROM'a geri döneceğim. Sizin bu tarz gönderilere yaptığınız yorumları okudum. OrangeFox önermişsiniz fakat ben sadece TWRP biliyorum. OrangeFox ile aralarındaki fark nedir hocam acaba?

Cihaz hard brick olmuş bootloopa düşmüş. Anakart değişimi gerekli.

Cihaz hard brick olmuş bootloopa düşmüş. Anakart değişimi gerekli.

Hocam hard brick kavramını yanlış biliyorsunuz herhalde. Hard brick için telefonun hiçbir şeye tepki vermemesi gerekiyor. Şu an uygulamalar yükleniyor stock ROM ile kurtardık.

Hocam hard brick kavramını yanlış biliyorsunuz herhalde. Hard brick için telefonun hiçbir şeye tepki vermemesi gerekiyor. Şu an uygulamalar yükleniyor stock ROM ile kurtardık.
Hocam o telefona ROM atılamıyor, uygun recovery yok çünkü. Ghost phone olarak varsayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı