Custom ROM Galaxy J7 Prime custom ROM önerisi

Yoo 9 değil 8.1 niye 9 sandınız ki ?
Olmadığı için, dalgınlıktam yanlış yazdım. Anlamadınız hocam hâlâ? 😅 Android 9'da mevcut bu özellik işte. Custom ROM atınca da Android sürümünüz 9'dan yüksek olacak ve özelliği kullanabileceksiniz.

@Calwssia @HakanXD bu uygulamaya gerek yok. Custom ROM ile Android 10 kuruluyor olması lazım. Android 9'dan beridir sistemin kendisi mevcut hafıza ile takılan SD kartın birleştirme özelliğine sahip olması lazım.
Hocam benim anlatmak istediğim SD kart ile depolama birleştirme var ama bu Galaxy J7 Prime da yok. Ama uygulamayı SD kart aktarma var bunu bilmem kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum.

Olmadığı için, dalgınlıktam yanlış yazdım. Anlamadınız hocam hâlâ? 😅 Android 9'da mevcut bu özellik işte. Custom ROM atınca da Android sürümünüz 9'dan yüksek olacak ve özelliği kullanabileceksiniz.
Pardon evet bunu anladım ama Rootlayamam telefonu ondan birşeyler anlatmaya çalışıyorum.

Roota gerek yok bunun için. Sistemin kendi özelliği. Custom ROM attıktan sonra mevcut olacak işte.
O zaman bakarım ama tüm sistem dosyaları ile yedekleyebileceğim bir program var mı PC ye bağlayınca sistem dosyaları gözükmüyor çünkü.

O zaman bakarım ama tüm sistem dosyaları ile yedekleyebileceğim bir program var mı PC ye bağlayınca sistem dosyaları gözükmüyor çünkü.
Her şey için root gerekiyor. Titanium Backup ile yedek alabiliyorsunuz. Rootsuz da kısıtlı yedek alabiliyorsunuz. Alabildiğiniz kadarını alırsınız onunla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı