Galaxy J7 Prime TWRP kurulduktan sonra standart Recovery açılması

Yaptığınız işlemleri ve sonuçlarını detayli yazar mısınız?

Öncelikle telefonumu bilgisayara bağladım. Bilgisayarın telefonu görmesi için gerekli sürücüyü kendisinin kurmasını bekledim. Bu işlem tamamlandığında Samsung USB Driver isimli yazılımı yükledim, Samsung'un kendi sitesindeydi. Daha sonra Odin programını indirdim telefonun geliştirici modunu açıp OEM Kilidini ve USB Hata ayıklamayı açtım sonra download moduna aldım (güç tuşu + ses kısma). USB ile telefonu bilgisayara bağladım. Odin'de COM:[4] Added! Yazdı (mavi renkliydi). TWRP 3.2.3 dosyasını AP butonuna basarak seçtim ve tikledim. Auto reboot kapalı yaptım. Start butonuna bastım 5 saniye içerisinde tamamlandı. Telefonda indirme ikonunun altında bar çıkmış ve dolmuştu. Yeşil renkte Pass! Yazısı geldi telefonu Recovery modda yeniden başlattım ancak stock Recovery açılmıştı gene. Aynı işlemi Auto reboot tiki varken tekrarladım ama gene aynı şeyler oldu.
Edit: İşin garip yanı TWRP flash sonrası cihaz ve yazılım durumu Custom olarak görünüyordu bir süre Samsung Pass vs. kullanamadım ancak birkaç gün sonra o kısımda OFFICIAL yazıyordu kendi kendini fixlemiş gibi. Tıpkı kolunda yara açmışım da yara kendiliğinden iyileşmiş gibiydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı