Selamlar, Samsung Galaxy J7 Pro model bir telefon kullanıyorum. Telefonumun şarjı sabah %53'tü, yaklaşık 2 saattir video izleyip oyun oynamama rağmen %52. Bu sorunu nasıl çözerim, neden oluyor olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet hocam 2018'de alındı.
Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım ve şarjım azalmaya başladı. Ancak çoğu uygulamanın uygulamalar kısmındaki yeri değişmişti ve telefon biraz kasıyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. İlk olarak telefonu yeniden başlattım ve düzeldi. Daha sonra telefon kasıyordu ve ben de olan güncellemeyi yaptım bu sorunda çözüldü. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Selamlar, Samsung Galaxy J7 Pro model bir telefon kullanıyorum. Telefonumun şarjı sabah %53'tü, yaklaşık 2 saattir video izleyip oyun oynamama rağmen %52. bu sorunu nasıl çözerim, neden oluyor olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Şarjı sıfırlanıp telefon kapanıncaya kadar kurcalayın. Ardından telefonu açmaya çalışıp tepki vermeyene kadar mümkün olduğunca pili boşaltın. Sonra 3-4 saat kapalı şekilde şarj edin.
Ya batarya ölmüş ya da pil yüzdesinin kalibrasyonu bozuk. Ayrıca orijinal kablo ve adaptör kullanmıyorsanız böyle bir durum oluşabilir zamanla.
O telefon için batarya değiştirmeye değmez bende de bataryası ölmüş bir Y7 2019 var geçen haftadan beri şarj'ı %98'in üstüne çıkmıyor 150 TL civarı bir powerbank alıp telefonu onunla kullanmayı düşünüyorum.
Şarjı sıfırlanıp telefon kapanıncaya kadar kurcalayın. Ardından telefonu açmaya çalışıp tepki vermeyene kadar mümkün olduğunca pili boşaltın. Sonra 3-4 saat kapalı şekilde şarj edin.
Ya batarya ölmüş ya da pil yüzdesinin kalibrasyonu bozuk. Ayrıca orijinal kablo ve adaptör kullanmıyorsanız böyle bir durum oluşabilir zamanla.
Evet hocam 2018'de alındı.
Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım ve şarjım azalmaya başladı. Ancak çoğu uygulamanın uygulamalar kısmındaki yeri değişmişti ve telefon biraz kasıyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. İlk olarak telefonu yeniden başlattım ve düzeldi. Daha sonra telefon kasıyordu ve ben de olan güncellemeyi yaptım bu sorunda çözüldü. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.